Povezane vesti
"Brate, imam 49 godina, a vrhunska sam zvezda" Žestoki okršaj Dare Bubamare i Milija u zg: Odgovor muzičara nije očekivala
Kurir pre 3 sata
Prvu epizodu muzičkog takmičenja „ Zvezda Granda“ obeležili su razne čarke i nesuglasice stručnog žirija, a već danima se o tome govori. Ipak, jedan okršaj koji se dogodio između Dare Bubamare i Aleksandra Milića Milija mnogima je promakao. Naime, Mili… »
Sukob Dare Bubamare i milija je svima promakao: Žestoko udarila na njega u emisiji: "Ja sam vrhunska zvezda"
Blic pre 4 sati
Prvu epizodu muzičkog takmičenja „Zvezda Granda“ obeležili su neverovatni talenti, ali čarke žirija koje se danima unazad prepričavaju. Ipak, jedan okršaj koji se dogodio između Dare Bubamare i Milije mnogima je promakao. Naime, Mili je objašnjavao… »
Vesti dana »

"Skandalozno, žaliću: Se!" Sarkozi se oglasio nakon što je osuđen na 5 godina zatvora: Nevin sam!
Blic pre 3 satajoš 52 povezane

Studenti FILUM-a napustili Rektorat u Kragujevcu posle deset meseci blokade
NIN pre 2 satajoš 36 povezanih

Tajson karter se crta kao lider crvene zvezde: Evroligaški sudar pripao crveno-belima!
Hot sport pre 4 minutajoš 39 povezanih

Oglasila se Rusija nakon incidenta u Danskoj: Odbačena umešanost u nadletanje dronova iznad aerodroma
Kurir pre 3 satajoš 46 povezanih