Povezane vesti
"Brate, imam 49 godina, a vrhunska sam zvezda" Žestoki okršaj Dare Bubamare i Milija u zg: Odgovor muzičara nije očekivala
Kurir 25.09.2025
Prvu epizodu muzičkog takmičenja „ Zvezda Granda“ obeležili su razne čarke i nesuglasice stručnog žirija, a već danima se o tome govori. Ipak, jedan okršaj koji se dogodio između Dare Bubamare i Aleksandra Milića Milija mnogima je promakao. Naime, Mili… »
Sukob Dare Bubamare i milija je svima promakao: Žestoko udarila na njega u emisiji: "Ja sam vrhunska zvezda"
Blic 25.09.2025
Prvu epizodu muzičkog takmičenja „Zvezda Granda“ obeležili su neverovatni talenti, ali čarke žirija koje se danima unazad prepričavaju. Ipak, jedan okršaj koji se dogodio između Dare Bubamare i Milije mnogima je promakao. Naime, Mili je objašnjavao… »
Vesti dana »
Policija privela više poljoprivrednika nakon što su blokirali prilaze graničnom prelazu Badovinci
Nedeljnik pre 4 satijoš 15 povezanih
Dva skupa u Parizu: Za slobodan Iran bez ajatolaha i protiv američko-izraelskih napada na Iran
Beta pre 59 minutajoš 96 povezanih
Privedenima u Badovincima određeno zadržavanje, advokat Terzić navodi da imaju povrede
N1 Info pre 13 minutajoš 26 povezanih