Povezane vesti
"Brate, imam 49 godina, a vrhunska sam zvezda" Žestoki okršaj Dare Bubamare i Milija u zg: Odgovor muzičara nije očekivala
Kurir 25.09.2025
Prvu epizodu muzičkog takmičenja „ Zvezda Granda“ obeležili su razne čarke i nesuglasice stručnog žirija, a već danima se o tome govori. Ipak, jedan okršaj koji se dogodio između Dare Bubamare i Aleksandra Milića Milija mnogima je promakao. Naime, Mili… »
Sukob Dare Bubamare i milija je svima promakao: Žestoko udarila na njega u emisiji: "Ja sam vrhunska zvezda"
Blic 25.09.2025
Prvu epizodu muzičkog takmičenja „Zvezda Granda“ obeležili su neverovatni talenti, ali čarke žirija koje se danima unazad prepričavaju. Ipak, jedan okršaj koji se dogodio između Dare Bubamare i Milije mnogima je promakao. Naime, Mili je objašnjavao… »
Vesti dana »
U Srbiji se obeležava 27 godina od početka NATO napada, Vučić u Vranju
Vranje news pre 1 satjoš 86 povezanih
Sneg ovog jutra pada u ovom delu Srbije, a tek će vejati: Temperatura je samo -2
Telegraf pre 3 satajoš 22 povezane
Rat na Bliskom istoku: Udari u centru Tel Aviva nakon najnovijeg iranskog raketnog napada, vojska SAD se povlači iz baze u Bagdadu
Večernje novosti pre 18 minutajoš 19 povezanih
Upozorenje: Građanima i stižu zlonamerne SMS poruke o navodnim prekršajima
Nova ekonomija pre 12 minutajoš 13 povezanih
Ja treba da predvodim MVP trku! Vembanjama samouveren: Ni Jokić, Dončić, Gildžes-Aleksander
Dnevnik pre 8 minutajoš 20 povezanih