Povezane vesti
NLS traži odgovornost ministra Dačića nakon što je privatno obezbeđenje sprečilo poslanika Parandilovića da prisustvuje…
Serbian News Media 25.09.2025
Stranka Novo lice Srbije (NLS) zatražila je danas odgovornost ministra unutrašnjih poslova Ivice Dačića, nakon što predsedniku te stranke i narodnom poslaniku Milošu Parandiloviću nije dozvoljeno da prisustvuje jučerašnjoj sednici Skupštine grada… »
„Mi ne možemo njima ništa, oni ovde komanduju“: Policija priznala da privatno obezbeđenje u Zaječaru ima veća ovlašćenja od…
Glas Zaječara 25.09.2025
“Mi ne možemo njima ništa da kažemo, oni ovde komanduju u zgradi SO grada Zaječara” rekla je policija u Zaječaru narodnim poslanicima Miroslavu Aleksiću, Milošu Parandiloviću i Aleksandru Jovanoviću Ćuti, nakon što su ih pozvali kako bi im omogućili ulaz… »
„Mi ne možemo njima ništa, oni ovde komanduju“: Policija priznala da privatno obezbeđenje u Zaječaru ima veća ovlašćenja od…
Nova 25.09.2025
“Mi ne možemo njima ništa da kažemo, oni ovde komanduju u zgradi SO grada Zaječara” rekla je policija u Zaječaru narodnim poslanicima Miroslavu Aleksiću, Milošu Parandiloviću i Aleksandru Jovanoviću Ćuti, nakon što su ih pozvali kako bi im omogućili ulaz… »
Vesti dana »
Đedović Handanović: SAD nisu produžile licencu NIS-u, slede možda i najteže odluke u našoj istoriji
N1 Info pre 36 minutajoš 44 povezane
Vremenska prognoza: Sutra do 23 stepena, sledeće nedelje hladnije sa kišom
Beta pre 11 minutajoš 24 povezane
Dijana Hrka primila infuziju u bolnici, ne odustaje od štrajka glađu
BBC News pre 3 satajoš 10 povezanih