Povezane vesti
NLS traži odgovornost ministra Dačića nakon što je privatno obezbeđenje sprečilo poslanika Parandilovića da prisustvuje…
Serbian News Media pre 6 sati
Stranka Novo lice Srbije (NLS) zatražila je danas odgovornost ministra unutrašnjih poslova Ivice Dačića, nakon što predsedniku te stranke i narodnom poslaniku Milošu Parandiloviću nije dozvoljeno da prisustvuje jučerašnjoj sednici Skupštine grada… »
„Mi ne možemo njima ništa, oni ovde komanduju“: Policija priznala da privatno obezbeđenje u Zaječaru ima veća ovlašćenja od…
Glas Zaječara pre 6 sati
“Mi ne možemo njima ništa da kažemo, oni ovde komanduju u zgradi SO grada Zaječara” rekla je policija u Zaječaru narodnim poslanicima Miroslavu Aleksiću, Milošu Parandiloviću i Aleksandru Jovanoviću Ćuti, nakon što su ih pozvali kako bi im omogućili ulaz… »
„Mi ne možemo njima ništa, oni ovde komanduju“: Policija priznala da privatno obezbeđenje u Zaječaru ima veća ovlašćenja od…
Nova pre 9 sati
“Mi ne možemo njima ništa da kažemo, oni ovde komanduju u zgradi SO grada Zaječara” rekla je policija u Zaječaru narodnim poslanicima Miroslavu Aleksiću, Milošu Parandiloviću i Aleksandru Jovanoviću Ćuti, nakon što su ih pozvali kako bi im omogućili ulaz… »
Vesti dana »

Armija i dalje silna: Cska posle Zvezde razbio i Zenit i osvojio vtb Superkup u Beogradu!
Kurir pre 16 minutajoš 29 povezanih

Vučić u Njujorku imao sastanke sa Guterešom, Kalas, Lamijem
Radio sto plus pre 41 minutajoš 25 povezanih

Eu zaobišla Mađarsku i slovačku: Prave zid protiv ruskih dronova, ove dve zemlje nisu pozvane! "To je politička odluka"
Kurir pre 51 minutajoš 29 povezanih