Povezane vesti
Ministar Beriša: Zapošljavanje Roma umesto uvoza radne snage
N1 Info pre 11 sati
Ministarstvo za ljudska i manjinska prava i društveni dijalog i Grad Beograd su program predstavili prekvalifikacije Roma za zapošljavanje u Gradskom saobraćajnom preduzeću (GSP). Ministar Demo Beriša je rekao da je to jedan od prvih koraka za nastavak… »
Predstavljen program prekvalifikacije Roma za zapošljavanje u GSP-u
Ekapija pre 11 sati
(Foto: I.S./eKapija) Ministarstvo za ljudska i manjinska prava i društveni dijalog i Grad Beograd su danas program predstavili prekvalifikacije Roma za zapošljavanje u Gradskom saobraćajnom preduzeću (GSP). Ministar Demo Beriša je rekao da je to jedan od… »
Beograd i Ministarstvo predstavili program prekvalifikacije Roma za GSP
Serbian News Media pre 11 sati
Ministarstvo za ljudska i manjinska prava i društveni dijalog i Grad Beograd su danas program predstavili prekvalifikacije Roma za zapošljavanje u Gradskom saobraćajnom preduzeću (GSP). Ministar Demo Beriša je rekao da je to jedan od prvih koraka za… »
Ministarstvo i Grad Beograd predstavili program prekvalifikacije Roma za zapošljavanje u GSP-u
Radio sto plus pre 11 sati
Ministar Demo Beriša je rekao da je to jedan od prvih koraka za nastavak prakse zapošljavanja Roma. “Možda će me neko kritikovati jer sam ministar, ali ja uvek govorim da više volim da nas voze naši građani, nego što uvozimo radnu snagu. Sigurno je da je… »
Vesti dana »

Janaf se oglasio nakon Vučićeve izjave da američke sankcije NIS-u stupaju na snagu 1. oktobra
Danas pre 4 satijoš 5 povezanih

Ministar spoljnih poslova Srbije i predsednici jevrejskih organizacija traže slobodu za taoce u Gazi
Danas pre 8 satijoš 1 povezana

"Proizvodićemo plutajuće nuklearne elektrane": Putin najavio revolucionarni razvoj: "Omogućiće nam rešenje mnogih problema"
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

"Kako dobro gore transportni avioni": Novi udar na Krim: Ukrajinska vojska uništila ruske avione i radare
Blic pre 3 satajoš 1 povezana