Povezane vesti

Legendarni NBA košarkaš pričao o Jokiću: "Da li bi mogao da prenese loptu pod pritiskom? Ne znam..."

Legendarni NBA košarkaš pričao o Jokiću: "Da li bi mogao da prenese loptu pod pritiskom? Ne znam..."

Telegraf pre 12 sati
Jedan od najvećih košarkaša svih vremena i član čuvene generacije Čikago Bulsa, Skoti Pipen, ponovo je podigao "prašinu" svojim izjavama. U razgovoru za špansku "Marku", Pipen se dotakao aktuelnih NBA zvezda Nikole Jokića i Luke Dončića, upitavši se kako… »
Pipen sumnja u Jokića: "Ne znam da li bi se osećao komotno u moje vreme"

Pipen sumnja u Jokića: "Ne znam da li bi se osećao komotno u moje vreme"

Sportske.net pre 13 sati
Član čuvene šampionske generacije Čikago Bulsa Skoti Pipen istakao je sumnju da bi sadašnji asovi NBA lige Nikola Jokić ili Luka Dončić bili podjednako uspešni u eri kada je franšiza iz Ilinoisa, predvođena Majklom Džordanom, dominirala američkom… »
"Da li bi Jokić i devedesetih ovako dominirao?": Skoti Pipen zna šta bi mu bio najveći problem

"Da li bi Jokić i devedesetih ovako dominirao?": Skoti Pipen zna šta bi mu bio najveći problem

Mondo pre 16 sati
Nezaboravni as Čikago Bulsa i član "Kuće slavnih" Skoti Pipen (60) doveo je u pitanje da li bi Nikola Jokić na isti način dominirao košarkom i tokom devedesetih. Najbolji saigrač Majkla Džordana u Bulsima i šestostruki NBA prvak nije siguran da bi Nikola… »
Legenda o Jokiću i dončiću: „Oni ne bi mogli da dominiraju u mojoj eri!“

Legenda o Jokiću i dončiću: „Oni ne bi mogli da dominiraju u mojoj eri!“

Hot sport pre 18 sati
Jedna priličn kontroverzna izjava Šestostruki NBA šampion Skoti Pipen uporedio je aktuelnu košarku sa onom iz svoje generacije i istakao da bi zvezde današnjice imale problem da se prilagode. U intervjuu za „ Marku“ posebno je pomenuo Nikolu Jokića i… »

Vesti dana »