Povezane vesti

Legendarni NBA košarkaš pričao o Jokiću: "Da li bi mogao da prenese loptu pod pritiskom? Ne znam..."

Legendarni NBA košarkaš pričao o Jokiću: "Da li bi mogao da prenese loptu pod pritiskom? Ne znam..."

Telegraf 25.09.2025
Jedan od najvećih košarkaša svih vremena i član čuvene generacije Čikago Bulsa, Skoti Pipen, ponovo je podigao "prašinu" svojim izjavama. U razgovoru za špansku "Marku", Pipen se dotakao aktuelnih NBA zvezda Nikole Jokića i Luke Dončića, upitavši se kako… »
Pipen sumnja u Jokića: "Ne znam da li bi se osećao komotno u moje vreme"

Pipen sumnja u Jokića: "Ne znam da li bi se osećao komotno u moje vreme"

Sportske.net 25.09.2025
Član čuvene šampionske generacije Čikago Bulsa Skoti Pipen istakao je sumnju da bi sadašnji asovi NBA lige Nikola Jokić ili Luka Dončić bili podjednako uspešni u eri kada je franšiza iz Ilinoisa, predvođena Majklom Džordanom, dominirala američkom… »
"Da li bi Jokić i devedesetih ovako dominirao?": Skoti Pipen zna šta bi mu bio najveći problem

"Da li bi Jokić i devedesetih ovako dominirao?": Skoti Pipen zna šta bi mu bio najveći problem

Mondo 25.09.2025
Nezaboravni as Čikago Bulsa i član "Kuće slavnih" Skoti Pipen (60) doveo je u pitanje da li bi Nikola Jokić na isti način dominirao košarkom i tokom devedesetih. Najbolji saigrač Majkla Džordana u Bulsima i šestostruki NBA prvak nije siguran da bi Nikola… »
Legenda o Jokiću i dončiću: „Oni ne bi mogli da dominiraju u mojoj eri!“

Legenda o Jokiću i dončiću: „Oni ne bi mogli da dominiraju u mojoj eri!“

Hot sport 25.09.2025
Jedna priličn kontroverzna izjava Šestostruki NBA šampion Skoti Pipen uporedio je aktuelnu košarku sa onom iz svoje generacije i istakao da bi zvezde današnjice imale problem da se prilagode. U intervjuu za „ Marku“ posebno je pomenuo Nikolu Jokića i… »

Vesti dana »