Povezane vesti

Zvezda zove navijače na Radnički: "Igrači to zaslužili svojim uspesima"

Zvezda zove navijače na Radnički: "Igrači to zaslužili svojim uspesima"

B92 pre 21 dana
Fudbaleri Crvene zvezde u nedelju 28. septembra od 19 časova na stadionu "Rajko Mitić" ugostiti Radnički 1923 u 10. kolu Superlige Srbije. Tim povodom, Crvena zvezda je pozvala navijače da dođu na stadion. "Igrači svojim uspesima zaslužuju da nas bude… »
Nastavlja se SLS: Zvezda čeka Radnički, Partizan gostuje OFK Beogradu

Nastavlja se SLS: Zvezda čeka Radnički, Partizan gostuje OFK Beogradu

Sportski žurnal pre 21 dana
Prvi meč 10. kola Super lige Srbije na programu je sutra od 18 časova u Surdulici, a sastaće se Radnik i IMT. U naredna tri dana biće odigrano 10. kolo Super lige Srbije, fudbaleri Crvene zvezde dočekaće kragujevački Radnički, dok će Partizan gostovati… »
Zvezda posle Seltika igra derbi u Superligi, evo gde navijači mogu da kupe karte

Zvezda posle Seltika igra derbi u Superligi, evo gde navijači mogu da kupe karte

Nova pre 21 dana
Fudbaleri Crvene zvezde će u nedelju 28. septembra od 19 časova na stadionu "Rajko Mitić" igrati protiv Radničkog iz Kragujevca u 10. kolu Superlige Srbije. Tim povodom, Crvena zvezda je obavestila navijače da su karte za tu utakmicu puštene u prodaju. A… »
Nastavlja se Superliga Srbije, Zvezda čeka Radnički KG, Partizan gostuje OFK Beogradu

Nastavlja se Superliga Srbije, Zvezda čeka Radnički KG, Partizan gostuje OFK Beogradu

Politika pre 21 dana
Poslednji meč je u nedelju od 19 časova na stadionu „Rajko Mitić”. U naredna tri dana biće odigrano 10. kolo Superlige Srbije, fudbaleri Crvene zvezde dočekaće kragujevački Radnički, dok će Partizan gostovati OFK Beogradu. Prvi meč 10. kola SLS na… »
Meri: Dragi moji Novosađani, drugi klub osim Vojvodine - nemamo

Meri: Dragi moji Novosađani, drugi klub osim Vojvodine - nemamo

Sportski žurnal pre 21 dana
“Navijači, pokažite ljubav prema Vojvodini dolaskom na stadion”. Napadač Vojvodine Džon Meri pozvao je navijače da dođu na stadion i pomognu ekipi u nastavku Super lige Srbije, kada će klub iz Novog Sada dočekati Železničar, prenosi Tanjug. Novosađani će… »
”Pun stadion čini nas jačim” Meri poziva navijače: Pokažite ljubav prema Vojvodini

”Pun stadion čini nas jačim” Meri poziva navijače: Pokažite ljubav prema Vojvodini

Dnevnik pre 21 dana
NOVI SAD: Fudbaler Vojvodine Džon Meri pozvao je danas navijače da dođu na stadion i pomognu ekipi u nastavku Superlige Srbije, kada će klub iz Novog Sada dočekati Železničar. Fudbaleri Vojvodine dočekaće u subotu od 19.30 časova Železničar iz Pančeva… »
Džon Meri poslao poruku navijačima Vojvodine: "Dragi moji Novosađani..."

Džon Meri poslao poruku navijačima Vojvodine: "Dragi moji Novosađani..."

Sportske.net pre 21 dana
Fudbaler Vojvodine Džon Meri pozvao je u intervjuu za klupski sajt sve navijače da dođu u velikom broju u narednom meču protiv Železničara. Susret 10. kola Super lige Srbije na programu je u subotu od 19.30 na stadionu Karađorđe. “Dragi moji Novosađani… »

Vesti dana »