Povezane vesti
Šta se desilo u Zaječaru: Vučić opet glumi da je opozicija kriva
Danas 25.09.2025
– Oni bace dimne bombe, pa onda ‘nismo mi, nego ubačeni elementi’. Dobro, nego jesu li sprečili oni nešto? Nisu, kao i obično. Dokon pop i jariće krsti – rekao je Vučić u Njujorku, odgovarajući na pitanje novinara da prokomentariše incidente na sednici… »
Šta se desilo u Zaječaru: Vučić opet glumi da je opozicija kriva
Glas Zaječara 25.09.2025
– Oni bace dimne bombe, pa onda ‘nismo mi, nego ubačeni elementi’. Dobro, nego jesu li sprečili oni nešto? Nisu, kao i obično. Dokon pop i jariće krsti – rekao je Vučić u Njujorku, odgovarajući na pitanje novinara da prokomentariše incidente na sednici… »
Vučić o incidentima na sednici Skupštine Zaječara: Oni bace dimne bombe, pa onda „nismo mi, nego ubačeni elementi“
Danas 24.09.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je povodom incidenata na današnjoj sednici Skupštine u Zaječaru rekao da predstavnici opozicije ponovo bacaju dimne bombe, pa pričaju da nisu to oni uradili, već ubačeni elementi. „Oni bace dimne bombe, pa onda ‘nismo… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza: Sunčano, vetrovito i prijatnije vreme uz najviše temperature do 32 stepena
Naslovi.ai pre 33 minutajoš 37 povezanih
UŽIVO Srbija je treća u Evropi!; Ognjenović: "Ponosna sam, ali nije kraj"; "Tek smo počeli"
B92 pre 13 minutajoš 52 povezane
Američki izaslanici u Kijevu nakon tročasovnih razgovora sa Putinom
Naslovi.ai pre 3 minutajoš 72 povezane
Požar na Suvoj planini i dalje aktivan, u toku je akcija gašenja iz vazduha
Naslovi.ai pre 1 satjoš 40 povezanih
Oboren motociklista na starom putu kod Čačka: Bez svesti leži na kolovozu, saobraćaj obustavljen (foto)
Mondo pre 7 minutajoš 31 povezana