Povezane vesti
Šta se desilo u Zaječaru: Vučić opet glumi da je opozicija kriva
Danas 25.09.2025
– Oni bace dimne bombe, pa onda ‘nismo mi, nego ubačeni elementi’. Dobro, nego jesu li sprečili oni nešto? Nisu, kao i obično. Dokon pop i jariće krsti – rekao je Vučić u Njujorku, odgovarajući na pitanje novinara da prokomentariše incidente na sednici… »
Šta se desilo u Zaječaru: Vučić opet glumi da je opozicija kriva
Glas Zaječara 25.09.2025
– Oni bace dimne bombe, pa onda ‘nismo mi, nego ubačeni elementi’. Dobro, nego jesu li sprečili oni nešto? Nisu, kao i obično. Dokon pop i jariće krsti – rekao je Vučić u Njujorku, odgovarajući na pitanje novinara da prokomentariše incidente na sednici… »
Vučić o incidentima na sednici Skupštine Zaječara: Oni bace dimne bombe, pa onda „nismo mi, nego ubačeni elementi“
Danas 24.09.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je povodom incidenata na današnjoj sednici Skupštine u Zaječaru rekao da predstavnici opozicije ponovo bacaju dimne bombe, pa pričaju da nisu to oni uradili, već ubačeni elementi. „Oni bace dimne bombe, pa onda ‘nismo… »
Vesti dana »
Milenković iskreno o Paunoviću i pripremi za Englesku, veruje u čudo: „Konekcija između igrača je uvek jaka…“
Nova pre 57 minutajoš 31 povezana
Protest ispred NišTV zbog intervjua s ministrom prosvete, ali njega nije bilo, razgovor bio snimljen
Beta pre 1 satjoš 36 povezanih
Bekerat: Pozdravljamo izbor osam članova Saveta REM-a, ključna implementacija
Politika pre 1 satjoš 83 povezane
Vučić: Dijana Hrka se vraća na mesto štrajka ali je od presudnog značaja da je primila terapiju
Sputnik pre 57 minutajoš 20 povezanih