Povezane vesti
Šta se desilo u Zaječaru: Vučić opet glumi da je opozicija kriva
Danas 25.09.2025
– Oni bace dimne bombe, pa onda ‘nismo mi, nego ubačeni elementi’. Dobro, nego jesu li sprečili oni nešto? Nisu, kao i obično. Dokon pop i jariće krsti – rekao je Vučić u Njujorku, odgovarajući na pitanje novinara da prokomentariše incidente na sednici… »
Šta se desilo u Zaječaru: Vučić opet glumi da je opozicija kriva
Glas Zaječara 25.09.2025
– Oni bace dimne bombe, pa onda ‘nismo mi, nego ubačeni elementi’. Dobro, nego jesu li sprečili oni nešto? Nisu, kao i obično. Dokon pop i jariće krsti – rekao je Vučić u Njujorku, odgovarajući na pitanje novinara da prokomentariše incidente na sednici… »
Vučić o incidentima na sednici Skupštine Zaječara: Oni bace dimne bombe, pa onda „nismo mi, nego ubačeni elementi“
Danas 24.09.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je povodom incidenata na današnjoj sednici Skupštine u Zaječaru rekao da predstavnici opozicije ponovo bacaju dimne bombe, pa pričaju da nisu to oni uradili, već ubačeni elementi. „Oni bace dimne bombe, pa onda ‘nismo… »
Vesti dana »
Pavle Grbović „razbio“ priču o patriotizmu SNS: Nećete da se sretnete s Piculom, a Vučić se rukuje sa Mladenom Markačem VIDEO
Nova pre 6 satijoš 44 povezane
Tramp se ne zaustavlja, započeo novi "rat": Podneo tužbu od 5 milijardi dolara protiv najpoznatije banke na svetu
Mondo pre 4 minutajoš 29 povezanih
FOTO, VIDEO Održan protest kod fakulteta: "Na osvetu nećemo pristati"
Radio 021 pre 19 minutajoš 59 povezanih
Veliko slavlje u domu Seke Aleksić: Veljko i pevačica ne mogu da sakriju sreću, odmah se oglasila
Mondo pre 8 minutajoš 28 povezanih
Stanković: "Kao da smo igrali kod kuće! Falio je samo drugi gol..."
Sportske.net pre 9 minutajoš 36 povezanih