Povezane vesti
Igor Miladinović: Sve je lakše posle prvog gola, i sam sam sebe iznenadio
Kurir 25.09.2025
Kad je pre nešto više od godinu dana potpisao ugovor sa francuskim Sent Etjenom, mnogi su rekli da je Igor Miladinović načinio pogrešan korak. Radilo se o bivšem prvotimcu Čukaričkog, zvanično najboljem mladom igraču Super lige Srbije u sezoni 2023/34… »
Miladinović o sjajnom golu koji je postigao za Sent Etjen: "i sam sebe sam iznenadio..."
Telegraf 25.09.2025
Kad je pre nešto više od godinu dana potpisao ugovor sa francuskim Sent Etjenom, mnogi su rekli da je Igor Miladinović načinio pogrešan korak. Radilo se o bivšem prvotimcu Čukaričkog, zvanično najboljem mladom igraču Super lige Srbije u sezoni 2023/34… »
Vesti dana »
Mediji: Nova runda pregovora o Ukrajini 1. februara, strane stigle i do najsitnijih detalja
Sputnik pre 6 minutajoš 34 povezane
Srbija i Republika Srpska potpisale protokol za projekat obnove pruge od Višegrada do Mokra Gore
Vesti online pre 4 satijoš 44 povezane
Prebilič u poseti Novom Sadu: Neverovatno kakve se stvari dešavaju u 21. veku, diskurs vlasti kao tinejdžera
Radio 021 pre 5 satijoš 31 povezana
Novakov strah od gubitka kontrole: Posle istorijske pobede samo jedna stvar brine
Nova pre 1 satjoš 94 povezane
Mađari doneli detalje: NIS će preuzeti zajednička kompanija MOL-a i ADNOC-a u kojoj će Arapi biti manjinski partner
Pravda pre 3 satajoš 26 povezanih