Povezane vesti
Tramp obelodanio: Kraj rata se bliži?
Pravda pre 23 dana
Američki predsednik Donald Tramp rekao je danas novinarima u Ovalnom kabinetu da su Izrael i Hamas blizu postizanja "neke vrste dogovora" o potencijalnom prekidu vatre. "Imali smo odličan sastanak pre neki dan u Generalnoj skupštini UN i mislim da smo… »
Tramp obelodanio: Kraj rata se bliži?
B92 pre 23 dana
Američki predsednik Donald Tramp rekao je danas novinarima u Ovalnom kabinetu da su Izrael i Hamas blizu postizanja "neke vrste dogovora" o potencijalnom prekidu vatre. "Imali smo odličan sastanak pre neki dan u Generalnoj skupštini UN i mislim da smo… »
"Izrael i Hamas su blizu postizanja neke vrste dogovora!" Tramp: Imali smo odličan sastanak
Alo pre 23 dana
Tramp: Izrael i Hamas su blizu postizanja neke vrste dogovora
Politika pre 23 dana
Mnogo toga odlučeno na sastanku. Američki predsednik Donald Tramp rekao je danas novinarima u Ovalnom kabinetu da su Izrael i Hamas blizu postizanja „neke vrste dogovora" o potencijalnom prekidu vatre. „Imali smo odličan sastanak pre neki dan u… »
Vesti dana »

Prvi snimci haosa u Parizu! Policija opkolila zgradu, ljudi u panici evakuisani: Ukradeni Napoleonovi dragulji vredni milione (foto, video)
Blic pre 10 minutajoš 25 povezanih

Spremite se, biće svega! Evo kako nas vreme čeka narednih dana, oglasio se RHMZ: Sunce, mraz, košava, kiša...
Blic pre 40 minutajoš 22 povezane

Ruska navođena vazdušna bomba preletela 130 kilometara – šta je pogodila; napad na naftna i gasna postrojenja u Rusiji
RTS pre 1 satjoš 23 povezane

'Bez kraljeva': Milioni ljudi na protestima protiv Trampa širom SAD
BBC News pre 2 satajoš 20 povezanih