Povezane vesti
Tramp obelodanio: Kraj rata se bliži?
Pravda pre 5 sati
Američki predsednik Donald Tramp rekao je danas novinarima u Ovalnom kabinetu da su Izrael i Hamas blizu postizanja "neke vrste dogovora" o potencijalnom prekidu vatre. "Imali smo odličan sastanak pre neki dan u Generalnoj skupštini UN i mislim da smo… »
Tramp obelodanio: Kraj rata se bliži?
B92 pre 8 sati
Američki predsednik Donald Tramp rekao je danas novinarima u Ovalnom kabinetu da su Izrael i Hamas blizu postizanja "neke vrste dogovora" o potencijalnom prekidu vatre. "Imali smo odličan sastanak pre neki dan u Generalnoj skupštini UN i mislim da smo… »
"Izrael i Hamas su blizu postizanja neke vrste dogovora!" Tramp: Imali smo odličan sastanak
Alo pre 8 sati
Tramp: Izrael i Hamas su blizu postizanja neke vrste dogovora
Politika pre 8 sati
Mnogo toga odlučeno na sastanku. Američki predsednik Donald Tramp rekao je danas novinarima u Ovalnom kabinetu da su Izrael i Hamas blizu postizanja „neke vrste dogovora" o potencijalnom prekidu vatre. „Imali smo odličan sastanak pre neki dan u… »
Vesti dana »

Oglasio se Janaf zbog sankcija NIS-u: "Važno je i za Hrvatsku, ostajemo bez prihoda"! Traže rešenje
Blic pre 4 satijoš 5 povezanih

"Proizvodićemo plutajuće nuklearne elektrane": Putin najavio revolucionarni razvoj: "Omogućiće nam rešenje mnogih problema"
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

Đurić na sastanku sa predstavnicima američkih jevrejskih organizacija: Pozvao na oslobađanje Alona Ohela iz Hamasovog zatočeništva
Blic pre 5 satijoš 1 povezana

Novi detalji o misterioznim dronovima iznad Danske: Otkriveno odakle su lansirani?
Blic pre 4 satijoš 2 povezane