Povezane vesti
Tramp obelodanio: Kraj rata se bliži?
Pravda pre 24 dana
Američki predsednik Donald Tramp rekao je danas novinarima u Ovalnom kabinetu da su Izrael i Hamas blizu postizanja "neke vrste dogovora" o potencijalnom prekidu vatre. "Imali smo odličan sastanak pre neki dan u Generalnoj skupštini UN i mislim da smo… »
Tramp obelodanio: Kraj rata se bliži?
B92 pre 24 dana
Američki predsednik Donald Tramp rekao je danas novinarima u Ovalnom kabinetu da su Izrael i Hamas blizu postizanja "neke vrste dogovora" o potencijalnom prekidu vatre. "Imali smo odličan sastanak pre neki dan u Generalnoj skupštini UN i mislim da smo… »
"Izrael i Hamas su blizu postizanja neke vrste dogovora!" Tramp: Imali smo odličan sastanak
Alo pre 24 dana
Tramp: Izrael i Hamas su blizu postizanja neke vrste dogovora
Politika pre 24 dana
Mnogo toga odlučeno na sastanku. Američki predsednik Donald Tramp rekao je danas novinarima u Ovalnom kabinetu da su Izrael i Hamas blizu postizanja „neke vrste dogovora" o potencijalnom prekidu vatre. „Imali smo odličan sastanak pre neki dan u… »
Vesti dana »

Amorim blista posle velikog trijumfa na Enfildu: Najveća pobeda u mojoj karijeri...
Kurir pre 2 minutajoš 55 povezanih

Oglasio se Makron: "Ukradeni eksponati iz Luvra biće pronađeni, a počinioci kažnjeni"
Večernje novosti pre 57 minutajoš 54 povezane

Bolivija čeka predsednika: Danas drugi krug predsedničkih izbora - Paz ili Kiroga
Euronews pre 2 satajoš 32 povezane

Tramp upozorio Zelenskog: Prihvati Putinove uslove ili rizikuješ uništenje
Nova pre 22 minutajoš 22 povezane