Povezane vesti
Tramp obelodanio: Kraj rata se bliži?
Pravda 25.09.2025
Američki predsednik Donald Tramp rekao je danas novinarima u Ovalnom kabinetu da su Izrael i Hamas blizu postizanja "neke vrste dogovora" o potencijalnom prekidu vatre. "Imali smo odličan sastanak pre neki dan u Generalnoj skupštini UN i mislim da smo… »
Tramp obelodanio: Kraj rata se bliži?
B92 25.09.2025
Američki predsednik Donald Tramp rekao je danas novinarima u Ovalnom kabinetu da su Izrael i Hamas blizu postizanja "neke vrste dogovora" o potencijalnom prekidu vatre. "Imali smo odličan sastanak pre neki dan u Generalnoj skupštini UN i mislim da smo… »
"Izrael i Hamas su blizu postizanja neke vrste dogovora!" Tramp: Imali smo odličan sastanak
Alo 25.09.2025
Tramp: Izrael i Hamas su blizu postizanja neke vrste dogovora
Politika 25.09.2025
Mnogo toga odlučeno na sastanku. Američki predsednik Donald Tramp rekao je danas novinarima u Ovalnom kabinetu da su Izrael i Hamas blizu postizanja „neke vrste dogovora" o potencijalnom prekidu vatre. „Imali smo odličan sastanak pre neki dan u… »
Vesti dana »
(Poluvreme) Paklena borba za zlato: Srbija vodi grčevitu bitku sa Mađarskom u velikom finalu!
Hot sport pre 24 minutajoš 81 povezana
Advokatska komora Beograda: Sramna izjava Vučića da građani ne treba da angažuju advokate za upis prava na nepokretnostima
Insajder pre 2 satajoš 10 povezanih
Oglasio se načelnik policije Mineapolisa: Ljudima je dosta nakon ubistva Pretija
Telegraf pre 44 minutajoš 34 povezane