Povezane vesti
Tramp obelodanio: Kraj rata se bliži?
Pravda 25.09.2025
Američki predsednik Donald Tramp rekao je danas novinarima u Ovalnom kabinetu da su Izrael i Hamas blizu postizanja "neke vrste dogovora" o potencijalnom prekidu vatre. "Imali smo odličan sastanak pre neki dan u Generalnoj skupštini UN i mislim da smo… »
"Izrael i Hamas su blizu postizanja neke vrste dogovora!" Tramp: Imali smo odličan sastanak
Alo 25.09.2025
Američki predsednik Donald Tramp rekao je danas novinarima u Ovalnom kabinetu da su Izrael i Hamas blizu postizanja "neke vrste dogovora" o potencijalnom prekidu vatre. "Imali smo odličan sastanak pre neki dan u Generalnoj skupštini UN i mislim da smo… »
Tramp obelodanio: Kraj rata se bliži?
B92 25.09.2025
Tramp: Izrael i Hamas su blizu postizanja neke vrste dogovora
Politika 25.09.2025
Mnogo toga odlučeno na sastanku. Američki predsednik Donald Tramp rekao je danas novinarima u Ovalnom kabinetu da su Izrael i Hamas blizu postizanja „neke vrste dogovora" o potencijalnom prekidu vatre. „Imali smo odličan sastanak pre neki dan u… »
Vesti dana »
RHMZ izdao hitno upozorenje za snažnu oluju sa grmljavinom: Ovi delovi Srbije na udaru, očekuje se i grad
Nova pre 49 minutajoš 23 povezane
Neverovatna priča iranskog golmana: Beskućnik, čistio ulice…
Sport klub pre 19 minutajoš 38 povezanih
Preokret, Amerika i Iran dogovorili mapu puta do trajnog mira! Posrednici hvale ohrabrujući napredak, Teheran pomak oko Libana, Ormuski moreuz proradio? (foto)
Kurir pre 34 minutajoš 17 povezanih
Eksplozija na katarskom terminalu za izvoz prirodnog gasa: 54 osobe povređene, 18 nestalih
Sputnik pre 49 minutajoš 13 povezanih
Čudo je moguće i nosi ime zelenortska ostrava: Posle Španije otkinuli bod i Urugvaju koji visi nad ambisom!
Hot sport pre 1 satjoš 17 povezanih