Povezane vesti
"Baš sam se potresla": Zorica Brunclik prasnula u smeh zbog pitanja o skandalu sa Viki: Pogledajte reakciju
Telegraf pre 1 dan
Sin Baneta Obradovića, Vuk, danas proslavlja 18. rođendan, a među zvanicama su se pojavili i Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš. Zorica je na samom početku otkrila šta su ona i suprug doneli slavljeniku za poklon. - Mi smo mu napisali: "Dobro… »
Joksimovići su zvezde večeri! Voditeljka pokazala duge noge, a u patike njenog muža svi gledaju FOTO
Hello pre 23 sata
Željko i Jovana Joksimović nikad bolje nisu izgledali Večeras u jednom od najelitnijih prestoničkih restorana, sin Baneta Obradovića Vuk proslavlja punoletstvo, a među zvanicama su se pojavili brojna poznata lica sa estradnog neba. Među prvima je došao… »
Estrada se sjatila na slavlje srpskog moćnika, svi gledaju u Joksimoviće: Preplanuli ten, Jovana grmi u miniću
Mondo pre 23 sata
Sin popularnog estradnog menadžera Baneta Obradovića, Vuk, proslavlja 18. rođendan, a među zvanicama su se pojavili brojna poznata lica sa estradnog neba. Među prvima je došao pevač Željko Vasić i to sa velikom kovertom u ruci. Potom je stigao i estradni… »
Zorica Brunclik progovorila o skandalu sa viki miljković Javni sukob koleginica dobio epilog: Baš sam se poresla...
Kurir pre 24 sata
Pevačica Zorica Brunclik i njen suprug Miroljub Aranđelović Kemiš došli su na gala proslavu estradnog menadžera Baneta Obradovića, koji večeras sinu slavi punoletstvo. Ona je ovom prilikom optkrila šta je spremila slavljeniku, pa se prisetila punoletstva… »
Sam vrh estrade došao na gala žurku sina estradnog moćnika Sve pršti od luksuza, ne zna se ko ima skuplji stajling…
Kurir pre 1 dan
Sin popularnog estradnog menadžera Baneta Obradovića, Vuk, proslavlja 18. rođendan, a među zvanicama su se pojavili brojna poznata lica sa estradnog neba. Među prvima je došao pevač Željko Vasić i to sa velikom kovertom u ruci. Potom je stigao i estradni… »
Zauvek ju je precrtala! Zorica Brunclik nakon sukoba sa Viki burno reagovala, ne želi ni ime da joj spomene (video)
Alo pre 1 dan
Nije želela da govori o koleginici sa kojom se nedavno javno sukobila. Estradni menadžer Bane Obradović organizovao je gala proslavu povodom 18. rođendana svog sina Vuka, a među zvanicama našla se i Zorica Brunclik. - Napisali smo: ''Dobrodošao u klub… »
Vesti dana »

Netanjahu u UN, desetine delegata napustilo salu, govor emitovan i na razglasu u Gazi
BBC News pre 4 satijoš 28 povezanih

Paravojni ruski kampovi u Srbiji: Uhapšeni bliski ministru Nenadu Popoviću
N1 Info pre 2 satajoš 54 povezane

Ostoja posle dolaska Murinena: Imamo na radaru još jednog mladog igrača iz Australije
Sportski žurnal pre 1 satjoš 42 povezane