Povezane vesti
"Gledali smo jedan drugoga i..." Halid Muslimović progovorio o stanju Halida Bešlića: Verujem da će pobediti...
Kurir pre 20 sati
Pevač Halid Muslimović došao je na 18. ođendan sina Baneta Obradovića, a tom prilikom pomenuo je prijatelja i kolegu Halida Bešlića koji je trenutno bije najvažniju bitku za zdravlje. - Pre par dana smo se čuli preko vocapa, gledali smo jedan drugoga. Ja… »
Halid Muslimović o zdravstvenom stanju Halida Bešlića: Gledali smo jedan drugog, mislim da je…
Svet & Skandal pre 22 sata
Na proslavi punoletstva sina Baneta Obradovića, pevač Halid Muslimović otkrio je kako se njegov kolega i prijatelj Halid Bešlić bori sa zdravstvenim izazovima. Tema koja je sve dirnula dodatno je pokazala koliko je među njima prisno prijateljstvo i… »
I supruga Halida Bešlića u lošem stanju Ovo su najnovije informacije o njihovom zdravstvenom stanju: "Oboje su loše, u istoj…
Alo pre 22 sata
Kolega da je Bešlića pre nekoliko dana video putem poziva, a sada otkriva nove detalje o njegovom stanju. Halid Muslimović pojavio se na proslavi punoletstva kod Vuka Obradovića, sin estradnog menađera Baneta sa kojim mnoge zvezde imaju saradnju. Ono o… »
"Sreća što nije imao hirurške zahvate, sve bi popucalo" Halid otkrio u kakvom su stanju Bešlić i njegova žena
Telegraf pre 23 sata
Halid Muslimović se pojavio na proslavi punolestva sina Baneta Obradovića i otkrio u kakvom je stanju njegov prijatelj Halid Bešlić. Odmah se prisetio i negde svog punolestva koji se tada nije slavio. - Uvek sam spreman za ovakve stvari. Tad nije bilo… »
Vesti dana »

Netanjahu u UN, desetine delegata napustilo salu, govor emitovan i na razglasu u Gazi
BBC News pre 2 satajoš 27 povezanih

Obuke u paravojnom kampu kod Loznice držali instruktori iz Rusije i Belorusije
Beta pre 1 satjoš 48 povezanih

Vlada usvojila zakonske predloge u vezi sa legalizacijom, planiranjem i izgradnjom i katastrom
Beta pre 42 minutajoš 20 povezanih