Повезане вести
"Гледали смо један другога и..." Халид Муслимовић проговорио о стању Халида Бешлића: Верујем да ће победити...
Курир 25.09.2025
Певач Халид Муслимовић дошао је на 18. ођендан сина Банета Обрадовића, а том приликом поменуо је пријатеља и колегу Халида Бешлића који је тренутно бије најважнију битку за здравље. - Пре пар дана смо се чули преко воцапа… »
Халид Муслимовић о здравственом стању Халида Бешлића: Гледали смо један другог, мислим да је…
Свет & Скандал 25.09.2025
На прослави пунолетства сина Банета Обрадовића, певач Халид Муслимовић открио је како се његов колега и пријатељ Халид Бешлић бори са здравственим изазовима. Тема која је све дирнула додатно је показала колико је међу њима… »
И супруга Халида Бешлића у лошем стању Ово су најновије информације о њиховом здравственом стању: "Обоје су лоше, у истој…
Ало 25.09.2025
Колега да је Бешлића пре неколико дана видео путем позива, а сада открива нове детаље о његовом стању. Халид Муслимовић појавио се на прослави пунолетства код Вука Обрадовића, син естрадног менађера Банета са којим многе… »
"Срећа што није имао хируршке захвате, све би попуцало" Халид открио у каквом су стању Бешлић и његова жена
Телеграф 25.09.2025
Халид Муслимовић се појавио на прослави пунолества сина Банета Обрадовића и открио у каквом је стању његов пријатељ Халид Бешлић. Одмах се присетио и негде свог пунолества који се тада није славио. - Увек сам спреман за овакве… »
Вести дана »
Масовни напад на Украјину; Русија: Одговор на терористиче нападе Кијева
РТС пре 1 сатјош 28 повезаних
Снабдевање горивом у Србији рекордно: Увезено више него у 2023. и 2024. заједно
Радио 021 пре 1 сатјош 21 повезана
"Не чујете шта ми вичу..." Кевин Пантер проговорио о инциденту са навијачима Звезде
Вечерње новости пре 46 минутајош 50 повезаних
ИАЕА: Заштитна структура напуштене нуклеарне електране Чернобил изгубила примарну заштитну функцију
Бета пре 1 сатјош 20 повезаних
Јокић насмејао америчке новинаре: Имам још огреботина, само нисам желео да се предам без борбе
РТС пре 4 сатијош 46 повезаних