Povezane vesti
"Postao je..." Snežanin izabranik slavi, otkrila da li se udaje za ginekologa posle 9 godina: "Živimo zajedno"
Telegraf pre 10 sati
Snežana Đurišić, došla je večeras na 18. rođendan sina Baneta Obradovića, Vuka i tom prilikom podelila lepe vesti, da je njen partner Vanja Milošević, dobio unuku. Snežana se prvo prisetila svog 18. rođendana: - Lep povod, a emocije, deca rastu, a mi… »
Snežana đurišić oduvala vanju! Pevačica ne želi da se uda: "Ne treba mi brak..."
Alo pre 11 sati
U prvi brak stupila je sa 18 godina. - Udala sam se za svoj 18. rođendan - otkrila je Snežana, pa se osvrnula na brak sa Vanjom Miloševićem. Iako je čuveni ginekolog nedavno priznao da je spreman da uplovi u bračne vode sa Snežanom, pevačica je jasno… »
Milica Milša posle više od tri decenije konačno otkrila istinu o ocu njenog sina
Hello pre 13 sati
Svi su se dugo pitali ko je bivši partner Milice Milše sa kojim je pre tri decenije dobila sina jedinca Antonija, koji nosi ime njegovog dede. Glumica je na četvrtoj godini studija zatrudnela sa misterioznim muškarcem i odlučila da rodi dete, a u tome je… »
Vesti dana »

Vučić sa Netanjahuom o sporazumu o slobodnoj trgovini između Srbije i Izraela
Euronews pre 7 minutajoš 15 povezanih

Radosavljević: Sankcije NIS-u mogu da zadaju udarac srpskoj ekonomiji
Radio 021 pre 22 minutajoš 14 povezanih

uživo RAT U UKRAJINI Ukrajinski napadi dronovima na više ruskih regiona, ima povređenih i materijalne štete
Euronews pre 51 minutajoš 13 povezanih

Darko Lazić nakon udesa otkazuje nastupe: Oglasio se na društvenim mrežama
Nova pre 11 minutajoš 13 povezanih