Povezane vesti
Marinković uputio brutalne uvrede 20 godina mlađoj devojci: Ivan je žestoko "udario", ona ga brani
Telegraf 26.09.2025
U rijalitiju "Zadruga" učesnici su odgovarali na pitanja, ono koje je postavljeno Ivanu Marinkoviću ticalo se Sare, koja je izrazila simpatije prema njemu. - Koliko si puta u utorak na žurki izgovorio za Saru: ''K***etina mala'', mi smo izbrojali, a da… »
Brutalne uvrede 20 godina mlađoj devojci: Ivan Marinković bez srama priznao, a ona ga brani: "To je rekao u naletu besa"
Blic 25.09.2025
U rijalitiju "Zadruga" učesnici su odgovarali na pitanja, ono koje je postavljeno Ivanu Marinkoviću ticalo se Sare, koja je izrazila simpatije prema njemu. - Koliko si puta u utorak na žurki izgovorio za Saru: ''K***etina mala'', mi smo izbrojali, a da… »
Vesti dana »
Le Pen može da se kandiduje na izborima, ali mora da nosi nanogvicu
Radio 021 pre 1 satjoš 38 povezanih
Poslanici nastavili raspravu izmenama Zakona o dopingu, ZLF kritikuje izmene izbornih zakona
Beta pre 1 satjoš 37 povezanih
Ko je biznismen optužen za pranje 72 miliona? Papić pod lupom 3 tužilaštva, svedočio u slučaju Belivuk, sa Bobom prodavao jahtu, ženi mu oduzeli lux torbe...
Kurir pre 1 satjoš 27 povezanih
Hladni front iz Evrope juri ka Srbiji: Ovi delovi zemlje prvi na udaru pljuskova sa grmljavinom
Mondo pre 2 satajoš 51 povezana
"Postavio sam jednostavan cilj" Netanjahu: Izrael će štititi slobodu plovidbe na moru
Večernje novosti pre 25 minutajoš 28 povezanih