Повезане вести

Селектор Шпаније одговорио Флику: "Не занима ме"

Селектор Шпаније одговорио Флику: "Не занима ме"

Б92 пре 20 дана
Селектор Шпаније Луис де ла Фуенте и тренер Барселоне Ханси Флик су се посвађали око Ламина Јамала. Јамал блиста у Барселони, али његов учинак није изоставан ни у шпанској репрезентацији. Ипак, двојица тренера уместо да нађу… »
"Не сећам се и не занима ме": Око Ламина Јамала заратили тренер Барсе и селектор Шпаније

"Не сећам се и не занима ме": Око Ламина Јамала заратили тренер Барсе и селектор Шпаније

Мондо пре 21 дана
Селектор Шпаније Луис де ла Фуенте и тренер Барселоне Ханси Флик посвађали су се око Ламина Јамала. Најталентованији фудбалер планете доминира у обе ове екипе, међутим двојица тренера уместо да покушају додатно да му помогну да… »
Селектора Шпаније не занимају притужбе тренера Барселоне у вези Јамала

Селектора Шпаније не занимају притужбе тренера Барселоне у вези Јамала

Данас пре 21 дана
Селектор репрезентације Шпаније Луис де ла Фуенте рекао је да га не занимају притужбе тренера Барселона Хансија Флика у вези наступа фудбалера Ламина Јамала за државни тим. Јамал је имао проблема са повредом кука, али се ипак… »
Рат због Ламина Јамала: Тренер Барселоне оптужио, селектор Шпаније му брутално одговорио

Рат због Ламина Јамала: Тренер Барселоне оптужио, селектор Шпаније му брутално одговорио

Нова пре 21 дана
Селектор репрезентације Шпаније Луис де ла Фуенте рекао је да га не занимају притужбе тренера Барселона Хансија Флика у вези наступа фудбалера Ламина Јамала за државни тим. Јамал је имао проблема са повредом кука, али се ипак… »

Вести дана »