Povezane vesti
"Slavilo se tri dana posle": Dejan Matić o rođendanu Sašine ćerke, izneo detalje: "Zamalo večera da se pretvori u doručak"…
Blic pre 6 sati
Pevač Dejan Matić na jednom nastupu prisetio se svojih početaka, a progovorio je o i "Zvezdama Granda", te se osvrnuo i na nedavno punoletstvo ćerke njegovog brata Saše. - Nije to ništa bilo planirano. Ja sam svirao za svoju ekipu, na kućnim žurkama, pa… »
"Slavilo se tri dana posle" Dejan Matić o rođendanu Sašine ćerke, izneo detalje: Zamalo večera da se pretvori u doručak!
Kurir pre 6 sati
Pevač Dejan Matić na jednom nastupu prisetio se svojih početaka, a progovorio je o i "Zvezdama Granda", te se osvrnuo i na nedavno punoletstvo ćerke njegovog brata Saše. - Nije to ništa bilo planirano. Ja sam svirao za svoju ekipu, na kućnim žurkama, pa… »
Dejan Matić o punoletstvu Sašine ćerke, otkrio šta se dešavalo nakon proslave: "Imao sam tu 'nesreću' da..."
Telegraf pre 7 sati
Pevač Dejan Matić i njegova mlađa koleginica Ivana Milojević nastupili su sredu, 24. septembra, u Nacionalnoj klasi, jednom od najboljih mesta za noćni provod u Beogradu. Pred punim lokalom izveli su i svoju duetsku pesmu, koja danas broji milionske… »
Vesti dana »

SAD nisu odobrile produženje licence za NIS posle 1. oktobra, sankcije stupaju na snagu
Naslovi.ai pre 14 minutajoš 92 povezane

(FOTO/VIDEO) BIRN: Gde i kako su organizovani paravojni ruski kampovi
N1 Info pre 38 minutajoš 42 povezane

Netanjahu u UN, desetine delegata napustile salu, govor emitovan i na razglasu u Gazi
BBC News pre 38 minutajoš 22 povezane

Promenljivo i svežije vreme u Srbiji sa lokalnim pljuskovima, grmljavinom i olujnim udarima vetra
Naslovi.ai pre 4 minutajoš 31 povezana

Macut: Danas na sednici vlade zakon o legalizaciji, usvajanje krajem oktobra
Forbes pre 6 satijoš 24 povezane