Povezane vesti
"Dok je Piksi selektor, ja ne igram za Srbiju"
Pravda pre 4 sati
Nova drama u fudbalskoj reprezentaciji Srbije, baš pred odlučujuće mečeve u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, a posebno onaj sa Albanijom koji će se igrati u oktobru u Leskovcu. Prvotimac CSKA iz Moskve Milan Gajić u razgovoru za ruske medije istakao… »
Dok je Piksi tu, ja neću igrati za Srbiju: Srpski internacionalac izričit!
Hot sport pre 7 sati
Definitivno da smatra da je selektor od njega digao ruke! Bivši fudbaler Crvene zvezde, Milan Gajić, otvoreno je govorio o svom statusu u reprezentaciji Srbije i priznao da nije iznenađen što ga selektor Dragan Stojković Piksi više ne poziva. „Ne mogu… »
"Dok je ovaj stručni štab, neću igrati za reprezentaciju Srbije!"
Sportske.net pre 8 sati
U razgovoru za "Match TV", Milan Gajić, nekada zlatni sa Mundijalita na Novom Zelandu, istakao je da neće igrati za reprezentaciju Srbije i da se neće odazivati pozivu sve dok je selektor Srbije Dragan Stojković. "Dok god je na čelu fudbalske… »
„Dok god je Piksi tu, neću igrati za reprezentaciju Srbije“: Fudbaler „orlova“ šokirao pred odlučujući meč protiv Albanije…
Nova pre 9 sati
Fudbalska reprezentacija Srbije ne može bez drame, pa čak ni kada su odlučujući mečevi za plasman na Svetsko prvenstvo toliko blizu. Milan Gajić, aktuelni fudbaler CSKA iz Moskve, javno je poručio da neće igrati za reprezentaciju dok god je selektor… »
"Dok je Piksi tu, za mene neće biti mesta u reprezentaciji"
B92 pre 9 sati
Srpski fudbaler Milan Gajić je pričao o reprezentaciji i objasnio zašto ne dobija poziv od selektora Dragana Stojkovića Piksija. Gajić je poslednji nastup za reprezentaciju upisao u Moskvi, 21. marta 2024. godine, kada su "Orlovi" poraženi 4:0 od… »
"Dok je Piksi selektor, ja ne igram za Srbiju": Fudbaler Orlova šokirao pred presudni meč sa Albancima
Telegraf pre 10 sati
Nova drama u fudbalskoj reprezentaciji Srbije, baš pred odlučujuće mečeve u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, a posebno onaj sa Albanijom koji će se igrati u oktobru u Leskovcu. Prvotimac CSKA iz Moskve, Milan Gajić u razgovoru za ruske medije… »
"Zabranjen sam dok je Piksi selektor": Nova drama u reprezentaciji Srbije za koju se nije znalo
Mondo pre 11 sati
Srpski fudbaler Milan Gajić tvrdi da je "zabranjen u reprezentaciji Srbije" i da neće dobijati pozive sve dok je selektor Dragan Stojković Piksi. Za ovu dramu nije se znalo do sada, a Gajić se požalio u intervjuu za ruski " Match TV" kada je objasnio… »
"Dok je Piksi selektor ne igram za Srbiju"! Bivši reprezentativac šokirao izjavom, čeka se reakcija FSS-a
Večernje novosti pre 11 sati
POSLE Sergeja MIlinković Savića i Nemanje Radonjića još jedan igrač je otvorno priznao da neće igrati za Srbiju dok je Dragan Stojković Piksi selektor nacionalnog tima. FOTO: M. Vukadinović Reč je o Milanu Gajiću! Bek moskovskog CSKA otvoreno je… »
Dok je Piksi selektor, on više neće igrati za Srbiju: Otpisan je bez reči zbog crvenog kartona! Evo šta je rekao o Draganu…
Kurir pre 12 sati
Srpska fudbalska reprezentacija jedina je selekcija iz Evrope koja je igrala prijateljsku utakmicu sa Rusijom, od ovuđenja sportskih sankcija FIFA i UEFA prema toj zemlji. Srbija se nije dobro provela na gostovanju u Moskvi, tog 21. marta 2024. godine… »
Vesti dana »

Netanjahu u UN, desetine delegata napustilo salu, govor emitovan i na razglasu u Gazi
BBC News pre 4 satijoš 28 povezanih

Obuka za haos na izborima u Moldaviji Dvojica Srba organizovali treninge za Moldavce i Rumune
Dnevnik pre 6 satijoš 54 povezane

Ostoja posle dolaska Murinena: Imamo na radaru još jednog mladog igrača iz Australije
Sportski žurnal pre 42 minutajoš 36 povezanih

Istorija se ponavlja - Murinen senior osetio šta znači "jugoslovenska škola"
Sportske.net pre 2 satajoš 27 povezanih

Direktor NIS: Prilagodićemo se okolnostima, već spremna alternativna rešenja
Sputnik pre 2 satajoš 105 povezanih