Povezane vesti
Buskec najavio kraj karijere
B92 pre 1 sat
Španski fudbaler Serhio Buskec objavio je da će se povući iz fudbala na kraju sezone 2025. u američkoj MLS ligi, gde trenutno nastupa za Inter Majami. "Ovo su moji poslednji meseci na terenu. Povlačim se veoma srećan, ponosan, ispunjen i pre svega… »
Završetak jedne ere! Legendarni fudbaler Barselone i Španije najavio kraj karijere (video)
Večernje novosti pre 51 minuta
Najnovije vesti iz fudbala svedoče o tome kako vreme, neumitno, prolazi i za istinske fudbalske asove. Foto: EPA-EFE/Kiko Huesca Serhio Buskets, 37-godišnji španski vezista, trenutno igrač Inter Majamija u MLS-u, objavio je danas preko Instagram video… »
Buskets na kraju sezone završava igračku karijeru
Sportski žurnal pre 2 sata
”Ovo su moji poslednji meseci na terenu. Povlačim se veoma srećan, ponosan, ispunjen i pre svega zahvalan”. Španski vezista Serhio Buskets objavio je danas da će se povući iz fudbala na kraju sezone 2025. u američkoj MLS ligi, gde trenutno ”nastupa” za… »
Trofejnoj karijeri uskoro kraj - Serhio Buksets najavio penziju
RTS pre 2 sata
Španski fudbaler Serhio Buskets saopštio je da završava profesionalnu karijeru na kraju godine, po okončanju sezone u MLS ligi. "Hvala svima i fudbalu za sve. Uvek ćete biti deo ove prelepe priče", napisao je Buskets na društvenim mrežama. Buskets (37)… »
Legendarni fudbaler završava karijeru, objavio emotivnu poruku
Nova pre 3 sata
Španski fudbaler Serhio Buskec objavio je da će se povući iz fudbala na kraju sezone 2025. u američkoj MLS ligi, gde trenutno nastupa za Inter Majami. „Ovo su moji poslednji meseci na terenu. Povlačim se veoma srećan, ponosan, ispunjen i pre svega… »
Bivši reprezentativac Španije na kraju sezone završava igračku karijeru
Danas pre 3 sata
Španski fudbaler Serhio Buskets objavio je danas da će se povući iz fudbala na kraju sezone 2025. u američkoj MLS ligi, gde trenutno nastupa za Inter Majami. – Ovo su moji poslednji meseci na terenu. Povlačim se veoma srećan, ponosan, ispunjen i pre… »
Fudbal gubi jednog velikana: Karijeru završava čovek koji je osvojio sve što može da se osvoji, a nikada nije bio u prvom, ili…
Kurir pre 5 sati
Kada se priča o fudbalskim zvezdama u 21. veku čuće se mnoga imena, ali ne njegovo, kada se priča o čuvenoj "tiki-taka" eri Barselone čak ni tada njegovo ime neće biti pri vrhu najpopularnijih fudbalera. A kada je sa reprezentacijom Španije objedinio… »
Vesti dana »

Objavljene cene goriva: Pogledajte koliko ćemo plaćati u narednih 7 dana
BizLife pre 21 minutajoš 85 povezanih

Promenljivo i svežije vreme u Srbiji uz lokalne pljuskove i jak jugoistočni vetar, najavljeno dalje zahlađenje
Naslovi.ai pre 17 minutajoš 29 povezanih

Olakšice za socijalno ugrožena domaćinstva u predstojećoj grejnoj sezoni
RTK pre 21 minutajoš 23 povezane

Predlog zakona o legalizaciji u skupštinskoj proceduri do kraja oktobra
Ekapija pre 2 satajoš 24 povezane

Evropska komisija: Maksimalne američke carine na lekove iz EU biće 15 odsto
NIN pre 7 minutajoš 24 povezane