Povezane vesti
Najmanje četvoro sankcionisanih Rusa dobilo državljanstvo Srbije
Slobodna Evropa 26.09.2025
Najmanje četvoro ruskih državljana dobilo je srpsko državljanstvo, odlukom Vlade Srbije, iako su u tom trenutku bili pod sankcijama Velike Britanije i Kanade, prenela je Balkanska istraživačka mreža (BIRN) 26. septembra. BIRN je, na osnovu uvida u… »
Vlada Srbije dodelila državljanstvo Rusima na crnim listama Velike Britanije i Kanade
Radio 021 26.09.2025
Četvoro ruskih državljana dobilo je državljanstvo odlukom Vlade Republike Srbije, iako su u tom trenutku bili pod sankcijama Velike Britanije i Kanade. "Srbi i Rusi su bratski narodi koje niko ne može razdvojiti. Kao premijer, ja ću samo jačati te… »
Srpski pasoš "na izvol'te": Bogati Rusi pod sankcijama dobijaju naše državljanstvo, a niko ne kaže zašto
N1 Info 26.09.2025
Petoro ruskih državljana dobilo je državljanstvo odlukom Vlade Srbije, iako su u tom trenutku bili pod sankcijama određenih zapadnih zemalja, otkriva BIRN. Posebno je zanimljiv slučaj oligarha Olega Bojka, koga Poljska sumnjiči za pranje novca i saradnju… »
Najmanje četvoro Rusa koji su pod sankcijama dobilo državljanstvo Srbije
Beta 26.09.2025
Četvoro ruskih državljana dobilo je državljanstvo odlukom Vlade Republike Srbije, iako su u tom trenutku bili pod sankcijama Velike Britanije i Kanade. Kako je danas objavio BIRN, premijer Srbije Đuro Macut je od dolaska na tu dužnost, u aprilu, potpisao… »
BIRN: Srbija zaobilazi sankcije – Državljanstva dobili ruski biznismeni i funkcioneri bliski Gazpromu
Serbian News Media 26.09.2025
Četvoro ruskih državljana dobilo je državljanstvo odlukom Vlade Republike Srbije, iako su u tom trenutku bili pod sankcijama Velike Britanije i Kanade. Kako je danas objavio BIRN, premijer Srbije Đuro Macut je od dolaska na tu dužnost, u aprilu, potpisao… »
Najmanje četvoro Rusa koji su pod sankcijama dobilo državljanstvo Srbije
Radio sto plus 26.09.2025
Kako je danas objavio BIRN, premijer Srbije Đuro Macut je od dolaska na tu dužnost, u aprilu, potpisao 41 rešenje o dodeli državljanstva Srbije ruskim građanima, među kojima je i Elena Mihajlova, bivša članica Upravnog odbora Gazproma, koja se prema… »
Najmanje četvoro Rusa koji su pod sankcijama, odlukom Vlade Srbije dobili srpsko državljanstvo
Nova 26.09.2025
Četvoro ruskih državljana dobilo je državljanstvo odlukom Vlade Republike Srbije, iako su u tom trenutku bili pod sankcijama Velike Britanije i Kanade, saznaje BIRN. „Srbi i Rusi su bratski narodi koje niko ne može razdvojiti. Kao premijer, ja ću samo… »
BIRN: Najmanje četvoro Rusa koji su pod sankcijama dobilo državljanstvo Srbije
N1 Info 26.09.2025
Četvoro ruskih državljana dobilo je državljanstvo odlukom Vlade Republike Srbije, iako su u tom trenutku bili pod sankcijama Velike Britanije i Kanade, saznaje BIRN. "Srbi i Rusi su bratski narodi koje niko ne može razdvojiti. Kao premijer, ja ću samo… »
BIRN: Najmanje četvoro Rusa koji su pod sankcijama dobilo državljanstvo Srbije
Danas 26.09.2025
Četvoro ruskih državljana dobilo je državljanstvo odlukom Vlade Republike Srbije, iako su u tom trenutku bili pod sankcijama Velike Britanije i Kanade, piše BIRN. Srbi i Rusi su bratski narodi koje niko ne može razdvojiti. Kao premijer, ja ću samo jačati… »
Vesti dana »
Pokret slobodnih građana i Zeleno-levi front sklopili strateško partnerstvo na ceremoniji potpisivanja Memoranduma
Blic pre 2 satajoš 1 povezana
Obradović: „Moji igrači su heroji, uz najbolju publiku čuda su moguća“
Danas pre 23 minutajoš 2 povezane