Povezane vesti

Sad se setila! Merkelova iznenada shvatila da je sa Putinom "na različitim stranama barikada"

Sad se setila! Merkelova iznenada shvatila da je sa Putinom "na različitim stranama barikada"

Sputnik pre 8 dana
Angela Merkel, bivši nemački kancelar, nakon svih ovih godina odjednom se setila da ona i predsednik Rusije Vladimir Putin na sasvim različit način gledaju na neke od ključnih svetskih događaja. Mora se priznati da je ovo malo zakasnelo shvatanje, s… »
Merkelova: Putin i ja smo na različitim stranama barikada

Politika pre 8 dana
Putin je uvek gledao na kraj Hladnog rata i raspad SSSR sasvim drugačije nego Merkelova. Angela Merkel, bivša nemačka kancelarka, izjavila je da ona i predsednik Rusije Vladimir Putin na sasvim različit način gledaju na neke od ključnih svetskih… »

Vesti online pre 9 dana
Angela Merkel, bivši nemački kancelar, izjavila je da ona i predsednik Rusije Vladimir Putin na sasvim različit način gledaju na neke od ključnih svetskih događaja. Kako je rekla za nemačke medije, Putin je uvek gledao na kraj Hladnog rata i raspad SSSR… »
Angela je zapravo zarila nož u leđa Putinu

Angela je zapravo zarila nož u leđa Putinu

B92 pre 9 dana
U velikom intervjuu za časopis "Špigl", bivša nemačka kancelarka Angela Merkel, govoreći o ruskom lideru, istakla je da je svoj odnos sa Vladimirom Putinom uvek smatrala komplikovanim. Merkel je objasnila da je od prvog trenutka shvatila da se njihovi… »

Vesti dana »