Povezane vesti
Zvezde evrovizijske scene: Pop duo pred koncert u Beogradu objavio novu pesmu
B92 26.09.2025
Nekada tinejdž zvezde, a sada svetski poznati muzički dvojac iz Norveške Marcus & Martinus, pred svoju veliku turneju tokom koje će obići 27 gradova širom Evrope, kao uvertiru i poziv fanovima na druženje danas su objavili novu pesmu The Room. Norveški… »
Marcus & Martinus objavili novu pesmu „The Room“ pred koncert u Beogradu
Danas 26.09.2025
Nekada tinejdž zvezde, a sada svetski poznati muzički dvojac iz Norveške Marcus & Martinus, pred svoju veliku turneju tokom koje će obići 27 gradova širom Evrope, kao uvertiru i poziv fanovima na druženje danas su objavili novu pesmu The Room. Norveški… »
Marcus & Martinus objavili novu pesmu pred koncert u Beogradu
Telegraf 26.09.2025
MARCUS & MARTINUS objavili novu pesmu pred koncert u Beogradu
Nova 26.09.2025
Nekada tinejdž zvezde, a sada svetski poznati muzički dvojac iz Norveške Marcus & Martinus, pred svoju veliku turneju tokom koje će obići 27 gradova širom Evrope, kao uvertiru i poziv fanovima na druženje danas su objavili novu pesmu The Room. Nekada… »
Vesti dana »
Tramp: „Da se ja nisam pojavio, sada ne bi bilo NATO! Bio bi na smetlištu istorije. Tužno, ali istinito“
Telegraf pre 55 minutajoš 28 povezanih
Grenland spreman da se brani? Premijer Grenlanda: Ne može se isključiti mogućnost upotrebe vojske
Večernje novosti pre 1 satjoš 35 povezanih
Uživo Forum u Davosu: Tramp najavio put na Svetski ekonomski forum: Siguran sam da me tamo jako radosno čekaju
Euronews pre 15 minutajoš 58 povezanih
Uživo: Počeo duel Srbije protiv Crne Gore, Delfini su prvi u grupi i idu na Italijane ili Hrvate!
Sputnik pre 15 minutajoš 37 povezanih