Повезане вести

Шта данас ради Карло из „Великог брата“: Постао фризер, а за његову изабраницу говоре да му је – ћерка (ФОТО)

Шта данас ради Карло из „Великог брата“: Постао фризер, а за његову изабраницу говоре да му је – ћерка (ФОТО)

Нова 26.09.2025
Карло Загорац у "Великом брату" је био у вези са 13 година млађом Виолетом Ралевом, а након изласка из ријалитија се оженио. Када је у питању Карло Загорац, он је данас у срећном браку. Популарност коју је стекао у ријалитију му… »
Морао да бежи из Србије да би га заборавили! Вратио се потпуно непрепознатљив, о њему брујао регион, сад се оженио и сви…

Морао да бежи из Србије да би га заборавили! Вратио се потпуно непрепознатљив, о њему брујао регион, сад се оженио и сви…

Курир 26.09.2025
Карло Загорац у "Великом брату" је био у вези са 13 година млађом Виолетом Ралевом, а након изласка из ријалитија се оженио. Данас је непрепознатљив, а за његову жену мисле да му је ћерка. Када је у питању Карло Загорац, он је… »
Завео 13 година млађу, а након раскида побегао из Србије: "Морао сам, да би ме заборавили", данас је непрепознатљив и за жену…

Завео 13 година млађу, а након раскида побегао из Србије: "Морао сам, да би ме заборавили", данас је непрепознатљив и за жену…

Блиц 26.09.2025
Карло Загорац прославио се у "Великом брату" где је остао упамћен по вези са 13 година млађом Виолетом Ралевом. Њих двоје су након изласка из ријалитија раскинули и свако је отишао на своју страну. Након неког времена, Карло је… »

Вести дана »