Povezane vesti
Hotel IN dobio novog vlasnika
Biznis.rs 26.09.2025
Detalji o vrednosti transakcije nisu poznati. Novobeogradski IN Hotel dobio je novog vlasnika, kompaniju D.N.Ž.- Nešković doo Beograd, koja je 24. septembra upisana u Agenciji za privredne registre kao novi vlasnik, piše eKapija. Hotel IN je… »
Prodat poznat hotel na Novom Beogradu
B92 26.09.2025
Prodat je Hotel IN na Novom Beogradu. Novobeogradski IN Hotel dobio je novog vlasnika, kompaniju D.N.Ž.- Nešković doo Beograd, koja je 24. septembra upisana u Agenciji za privredne registre kao novi vlasnik, piše eKapija. Hotel IN je kategorizovan sa… »
Prodat novobeogradski Hotel IN
Ekapija 26.09.2025
(Foto: Google Street View) Novobeogradski IN Hotel dobio je novog vlasnika, kompaniju D.N.Ž.- Nešković doo Beograd, koja je 24. septembra upisana u Agenciji za privredne registre kao novi vlasnik. Hotel IN je kategorizovan sa četiri zvezdice, raspolaže… »
Vesti dana »
UŽIVO Studenti u akciji skupljanja potpisa za izbore: Odziv građana prevazišao očekivanja studenata, potpise dali i članovi SPS-a (FOTO/VIDEO)
Danas pre 1 satjoš 55 povezanih
Zatvorena birališta na Kosovu i Metohiji, do 18 časova glasalo 38,55 odsto birača
Nova pre 23 minutajoš 58 povezanih
Ovo je bila poslednja želja Brižit Bardo: "Tek posle moje smrti, ljudi će prepoznati da sam bila pionir"
Mondo pre 2 minutajoš 67 povezanih
Poslanik Ekološkog ustanka: Napala me maskirana osoba kod Skupštine Srbije
NIN pre 23 minutajoš 21 povezana