Povezane vesti
Kažu da je lepa Azra nabavila auto koji je korišćen u likvidaciji Eskobara: Na suđenju Ispitani forenzičari
Telegraf 26.09.2025
Video: Zapaljen automobil u Rakovici: Vozilo kradeno, izgorela celokupna unutrašnjost, snimak sa lica mesta. Suđenje za ubistvo Ranka Radoševića zvanog Eskobar, koje se dogodilo 9. marta 2023. godine na benzinskoj pumpi u Rušnju, nastavljeno je danas u… »
Dama u crnom! Jedina žena na optužnici za ubistvo eskobara došla u sud: Okrivljena Azra tvrdila: Ja sam uzoran student! (foto)…
Kurir 26.09.2025
Azra Š. (24), studentkinja iz Brčkog, jedina žena na optužnici za ubistvo Ranka Radoševića, zvanog Ranko Eskobar, danas je u Viši sud u Beogradu došla sva u crnom i u pratnji advokata. Ona je u Palatu pravde došla iz kućnog pritvora, pošto joj je sud u… »
Vesti dana »
Granatiran Herson – troje stradalo, 10 povređenih; Tramp Mlađi: Ukrajina može da izgubi podršku SAD
RTS pre 47 minutajoš 47 povezanih
Pokušaj puča u Beninu propao zahvaljujući lojalistima, kaže ministar unutrašnjih poslova
BBC News pre 4 satijoš 25 povezanih
Prognoza vremena za Srbiju 7. decembar 2025: Oblačno i hladno sa kišom, snegom i maglom tokom večeri i noći
Naslovi.ai pre 37 minutajoš 30 povezanih
"Hvala mami i tati što su me pustili da jurim!" Lando Noris posle titule šampiona Formule 1: Nisam dugo plakao...
Večernje novosti pre 1 satjoš 38 povezanih