Povezane vesti
UNS: Portal Republika i Srpski telegraf prekršili Kodeks novinara citiranjem izjava maloletnog K.K.
Danas pre 9 dana
Udruženje novinara Srbije (UNS) upozorilo je danas da su portal Republika.rs i štampano izdanje Srpskog telegrafa prekršili Kodeks novinara Srbije citiranjem izjava iz veštačenja maloletnog K.K. koji je 3. maja 2023. godine ubio devetoro đaka i radnika… »
UNS: Portal Republika i Srpski telegraf prekršili Kodeks novinara citiranjem izjava maloletnog K.K.
Novi magazin pre 9 dana
Udruženje novinara Srbije (UNS) upozorilo je danas da su portal Republika.rs i štampano izdanje Srpskog telegrafa prekršili Kodeks novinara Srbije citiranjem izjava iz veštačenja maloletnog K.K. koji je 3. maja 2023. godine ubio devetoro đaka i radnika… »
Vesti dana »

Skupština Srbije sutra: Novi Zakon o legalizaciji objekata i 46 drugih tačaka na jesenjoj sednici
Serbian News Media pre 22 minutajoš 29 povezanih

FOTO: Pala metalna konstrukcija na delu auto-puta Beograd – Novi Sad, obustavljen saobraćaj u smeru ka NS
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 28 povezanih

Još jedna vrsta suvog voća iz Srbije povučena iz prodaje u Grčkoj: Ponovo pronađen sumpor-dioksid
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 8 povezanih

Lekorni se oglasio nakon što je podneo ostavku: „Ja sam bio spreman“
Danas pre 2 minutajoš 39 povezanih

Prevrnuo se čamac na Dunavu kod Bačke Palanke, jedna osoba stradala, devetoro spašeno
Danas pre 37 minutajoš 26 povezanih