Povezane vesti

"Prosledite mi muškarca koji traje sat vremena u krevetu": Udovica pevača (58) šokirala izjavom, a sada pozirala u zagrljaju…

"Prosledite mi muškarca koji traje sat vremena u krevetu": Udovica pevača (58) šokirala izjavom, a sada pozirala u zagrljaju…

Blic pre 7 dana
Danijela Dvornik (58), udovica pevača Dina Dvornika veoma je aktivna na društvenim mrežama gde deli trenutke iz svakodnevnog života. Danijela je sada pokazala kako je sa prijateljima uživala u plovidbi jahtom, a najviše reakcije je izazvala fotografija… »
"Prosledite mi muškarca koji može sat vremena u krevetu" Udovica pevača (58) šokirala izjavom, a sada se grli sa mišićavim…

"Prosledite mi muškarca koji može sat vremena u krevetu" Udovica pevača (58) šokirala izjavom, a sada se grli sa mišićavim…

Kurir pre 6 dana
Danijela Dvornik (58), udovica pevača Dina Dvornika veoma je aktivna na društvenim mrežama gde deli trenutke iz svakodnevnog života. Danijela je sada pokazala kako je sa prijateljima uživala u plovidbi jahtom, a najviše reakcije je izazvala fotografija… »
Kristina Spalević posle haosa sa Kristijanom smršala 33 kilograma, osušila se, nestala…

Kristina Spalević posle haosa sa Kristijanom smršala 33 kilograma, osušila se, nestala…

Svet & Skandal pre 6 dana
Kristina Spalević smršala je neverovatnih 33 kilograma, a njena transformacija poslednjih nedelja privlači veliku pažnju javnosti. Nakon turbulentnog odnosa sa Kristijanom Golubovićem, bivša rijaliti učesnica Kristina odlučila je da se posveti sebi i… »
Smršala 33 kilograma i pokazala noge: Kristina Spalević nakon haosa sa Kristijanom provocira: Sevnula i tetovaža (Foto)

Smršala 33 kilograma i pokazala noge: Kristina Spalević nakon haosa sa Kristijanom provocira: Sevnula i tetovaža (Foto)

Blic pre 7 dana
Bivša rijaliti učesnica, Kristina Spalević, prethodnih nedelja je u centru medijske pažnje zbog turbulentnog odnosa sa Kristijanom Golubovićem, a sada je odlučila da se ponovo posveti sebi. Naime, dok je Kristijan bio u rijalitiju, Kristina se posvetila… »
Smršala 33 kilograma posle porođaja i pokazala noge: Kristina Spalević nakon haosa sa Kristijanom provocira - tetovaža na…

Smršala 33 kilograma posle porođaja i pokazala noge: Kristina Spalević nakon haosa sa Kristijanom provocira - tetovaža na…

Kurir pre 7 dana
Bivša rijaliti učesnica Kristina Spalević prethodnih nedelja je u centru medijske pažnje zbog turbulentnog odnosa sa Kristijanom Golubovićem, a sada je odlučila da se ponovo posveti sebi. Naime, dok je Kristijan bio u rijalitiju, Kristina se posvetila… »

Vesti dana »