Povezane vesti
Arteta indirektno potvrdio: Saliba ostaje
Sportski žurnal pre 8 dana
Prethodnog dana britanski mediji su izvestili da je Saliba već dao saglasnost za produžetak ugovora sa Arsenalom do 2030. godine. Trener je naglasio da će klub zvanično objaviti dogovor kada sve bude finalizovano. Trener Arsenala Mikel Arteta danas je… »
Arteta potvrdio da Saliba ostaje u arsenalu: Kada su se pojavile glasine...
Kurir pre 8 dana
"Kada su se pojavile glasine, sedeo sam sa Vilijamom i pitao ga. Rekao mi je: "Ne, želim da ostanem ovde i igram za tebe, veoma sam srećan"", rekao je Arteta na konferenciji za novinare. Prethodnog dana britanski mediji su izvestili da je Saliba već dao… »
Na pomolu veliki posao Arsenala, stub odbrane blizu da produži ugovor
Nova pre 9 dana
Trener fudbalera Arsenala Mikel Arteta je indirektno potvrdio da će ugovor Vilijama Salibe uskoro biti produžen, ističući da je 24-godišnji defanzivac izrazio želju da ostane u Londonu, uprkos medijskim spekulacijama o mogućem prelasku u Real Madrid… »
Veliki posao Arsenala! Jedan pod najboljih igrača potpisuje novi ugovor
Telegraf pre 9 dana
Fudbaler Arsenala i francuski reprezentativac Vilijam Saliba dogovorio je produženje ugovora sa londonskim klubom do juna 2030. godine, preneo je danas Bi-Bi-Si (BBC). Saliba (24) ima ugovor sa Arsenalom do 30. juna 2027. godine, a Bi-Bi-Si tvrdi da će… »
Vesti dana »

Putin upozorio šta će se desiti ako Kijev dobije "tomahavk"; zašto je Ukrajini bilo teško da noćas obara dronove i rakete
RTS pre 2 minutajoš 38 povezanih

Incident u Moto GP šampionatu: Mark Markez povredio ključnu kost u padu na trci u Indoneziji (video)
Večernje novosti pre 2 minutajoš 30 povezanih

I posle 25 godina od Petooktobarskih promena – i dalje borba za promenu sistema
Jugmedia pre 3 satajoš 24 povezane

U komšiluku haotično Izdato hitno upozorenje: "Budite spremni na rizik od povreda..."
Večernje novosti pre 5 satijoš 34 povezane

Dvadeset jedna godina od smrti dvojice gardista u vojnom objektu na Topčideru
NIN pre 3 satajoš 19 povezanih