Povezane vesti
Kristina u uživo emisiji oplela po kristijanu nakon pomirenja! Javno otkrila šta mu najviše zamera, a njega oblio hladan…
Kurir 26.09.2025
Kristijan Golubović gostovao je sinoć u jednoj emisiji gde je otvoreno govorio o odnosu sa Kristinom Spalević. Spalevićeva je sve vreme pratila emisiju, pa je poslala voditelju poruku i zamolila ga da pročita. - Nataši svaka čast, a Kristijan da je mene… »
Oblio ga hladan znoj! Kristina Spalević u uživo emisiji oplela po Kristijanu nakon pomirenje: ''Da si mene ovako branio...''
Alo 26.09.2025
Ne bira reči! Kristijan Golubović gostovao je sinoć u jednoj emisiji gde je otvoreno govorio o odnosu sa Kristinom Spalević. Spalevićeva je sve vreme pratila emisiju, pa je poslala voditelju poruku i zamolila ga da pročita. - Nataši svaka čast, a… »
Kristina Spalević poslala brutalnu poruk uKristijanu dok je gostovao u emsiji: Ovim ga je ukanalila skroz
Telegraf 26.09.2025
Kristijan Golubović gostovao je sinoć u jednoj emisiji gde je otvoreno govorio o odnosu sa Kristinom Spalević. Kristina je sve vreme pratila emisiju, pa je poslala voditelju poruku i zamolila ga da pročita. - Nataši svaka čast, a Kristijan da je mene… »
Kristina Spalević se uključila u emisiju uživo i Kristijanu poslala brutalnu poruku - Oblio ga hladan znoj: "Da si mene branio…
Blic 26.09.2025
Kristijan Golubović gostovao je sinoć u jednoj emisiji gde je otvoreno govorio o odnosu sa Kristinom Spalević. Kristina je sve vreme pratila emisiju, pa je poslala voditelju poruku i zamolila ga da pročita. - Nataši svaka čast, a Kristijan da je mene… »
Vesti dana »
SAD produžile licencu za rad NIS-u do 17. aprila: Ministarka Đedović Handanović poručila da je snabdevanje naftom stabilno
Serbian News Media pre 25 minutajoš 39 povezanih
'Imamo najviše zaliha goriva na Balkanu', kaže Vučić; Neobična ideja Amerike
BBC News pre 25 minutajoš 24 povezane
Poraz na startu turnira u Majamiju: Kecmanović stao nakon prvog seta
Danas pre 1 satjoš 16 povezanih
VIDEO Bogdanović ispaljivao sa neverovatne daljine: Bio zaboravljen i na ledu, a onda eksplodirao sa ekspresnim poenima
Nova pre 1 satjoš 16 povezanih