Povezane vesti
Kristina u uživo emisiji oplela po kristijanu nakon pomirenja! Javno otkrila šta mu najviše zamera, a njega oblio hladan…
Kurir 26.09.2025
Kristijan Golubović gostovao je sinoć u jednoj emisiji gde je otvoreno govorio o odnosu sa Kristinom Spalević. Spalevićeva je sve vreme pratila emisiju, pa je poslala voditelju poruku i zamolila ga da pročita. - Nataši svaka čast, a Kristijan da je mene… »
Oblio ga hladan znoj! Kristina Spalević u uživo emisiji oplela po Kristijanu nakon pomirenje: ''Da si mene ovako branio...''
Alo 26.09.2025
Ne bira reči! Kristijan Golubović gostovao je sinoć u jednoj emisiji gde je otvoreno govorio o odnosu sa Kristinom Spalević. Spalevićeva je sve vreme pratila emisiju, pa je poslala voditelju poruku i zamolila ga da pročita. - Nataši svaka čast, a… »
Kristina Spalević poslala brutalnu poruk uKristijanu dok je gostovao u emsiji: Ovim ga je ukanalila skroz
Telegraf 26.09.2025
Kristijan Golubović gostovao je sinoć u jednoj emisiji gde je otvoreno govorio o odnosu sa Kristinom Spalević. Kristina je sve vreme pratila emisiju, pa je poslala voditelju poruku i zamolila ga da pročita. - Nataši svaka čast, a Kristijan da je mene… »
Kristina Spalević se uključila u emisiju uživo i Kristijanu poslala brutalnu poruku - Oblio ga hladan znoj: "Da si mene branio…
Blic 26.09.2025
Kristijan Golubović gostovao je sinoć u jednoj emisiji gde je otvoreno govorio o odnosu sa Kristinom Spalević. Kristina je sve vreme pratila emisiju, pa je poslala voditelju poruku i zamolila ga da pročita. - Nataši svaka čast, a Kristijan da je mene… »
Vesti dana »
Sevaju varnice! Tramp se obrušio na Merca, preti Nemačkoj radikalnim potezom! Evo zašto Amerika ima tamo baze
Kurir pre 19 minutajoš 28 povezanih
Protest u Rakovici nakon napada na aktiviste u Resniku: "Nasilje nas neće obeshrabriti"
Insajder pre 24 minutajoš 21 povezana
Za prvomajske praznike pojačane kontrole u Nišu: od početka godine 120 poginulih na putevima
Gradski portal 018 pre 1 satjoš 31 povezana
Zvezda ne spušta gas: Obradović jasno poručio – “Drugi meč neće ličiti na prvi!”
Hot sport pre 49 minutajoš 33 povezane