Povezane vesti
Kristina u uživo emisiji oplela po kristijanu nakon pomirenja! Javno otkrila šta mu najviše zamera, a njega oblio hladan…
Kurir 26.09.2025
Kristijan Golubović gostovao je sinoć u jednoj emisiji gde je otvoreno govorio o odnosu sa Kristinom Spalević. Spalevićeva je sve vreme pratila emisiju, pa je poslala voditelju poruku i zamolila ga da pročita. - Nataši svaka čast, a Kristijan da je mene… »
Oblio ga hladan znoj! Kristina Spalević u uživo emisiji oplela po Kristijanu nakon pomirenje: ''Da si mene ovako branio...''
Alo 26.09.2025
Ne bira reči! Kristijan Golubović gostovao je sinoć u jednoj emisiji gde je otvoreno govorio o odnosu sa Kristinom Spalević. Spalevićeva je sve vreme pratila emisiju, pa je poslala voditelju poruku i zamolila ga da pročita. - Nataši svaka čast, a… »
Kristina Spalević poslala brutalnu poruk uKristijanu dok je gostovao u emsiji: Ovim ga je ukanalila skroz
Telegraf 26.09.2025
Kristijan Golubović gostovao je sinoć u jednoj emisiji gde je otvoreno govorio o odnosu sa Kristinom Spalević. Kristina je sve vreme pratila emisiju, pa je poslala voditelju poruku i zamolila ga da pročita. - Nataši svaka čast, a Kristijan da je mene… »
Kristina Spalević se uključila u emisiju uživo i Kristijanu poslala brutalnu poruku - Oblio ga hladan znoj: "Da si mene branio…
Blic 26.09.2025
Kristijan Golubović gostovao je sinoć u jednoj emisiji gde je otvoreno govorio o odnosu sa Kristinom Spalević. Kristina je sve vreme pratila emisiju, pa je poslala voditelju poruku i zamolila ga da pročita. - Nataši svaka čast, a Kristijan da je mene… »
Vesti dana »
Pet evropskih vlada tvrdi da je Aleksej Navaljni otrovan toksinom južnoameričkih otrovnih žaba
Radio 021 pre 1 satjoš 22 povezane
Mlekari i poljoprivrednici četvrti dan blokiraju Ibarsku magistralu, podržao ih vladika Justin
Ozon press pre 1 satjoš 22 povezane
Drama u Humskoj: Partizan sačuvao bodove, Spartak umalo šokirao crno-bele u finišu!
Hot sport pre 5 minutajoš 36 povezanih
Sahranjena majka Goge Sekulić, Šarićeva bivša žena uz pevačicu sve vreme, a ona pridržava sestru (foto, video)
Blic pre 1 satjoš 18 povezanih