Povezane vesti
Kristina u uživo emisiji oplela po kristijanu nakon pomirenja! Javno otkrila šta mu najviše zamera, a njega oblio hladan…
Kurir 26.09.2025
Kristijan Golubović gostovao je sinoć u jednoj emisiji gde je otvoreno govorio o odnosu sa Kristinom Spalević. Spalevićeva je sve vreme pratila emisiju, pa je poslala voditelju poruku i zamolila ga da pročita. - Nataši svaka čast, a Kristijan da je mene… »
Oblio ga hladan znoj! Kristina Spalević u uživo emisiji oplela po Kristijanu nakon pomirenje: ''Da si mene ovako branio...''
Alo 26.09.2025
Ne bira reči! Kristijan Golubović gostovao je sinoć u jednoj emisiji gde je otvoreno govorio o odnosu sa Kristinom Spalević. Spalevićeva je sve vreme pratila emisiju, pa je poslala voditelju poruku i zamolila ga da pročita. - Nataši svaka čast, a… »
Kristina Spalević poslala brutalnu poruk uKristijanu dok je gostovao u emsiji: Ovim ga je ukanalila skroz
Telegraf 26.09.2025
Kristijan Golubović gostovao je sinoć u jednoj emisiji gde je otvoreno govorio o odnosu sa Kristinom Spalević. Kristina je sve vreme pratila emisiju, pa je poslala voditelju poruku i zamolila ga da pročita. - Nataši svaka čast, a Kristijan da je mene… »
Kristina Spalević se uključila u emisiju uživo i Kristijanu poslala brutalnu poruku - Oblio ga hladan znoj: "Da si mene branio…
Blic 26.09.2025
Kristijan Golubović gostovao je sinoć u jednoj emisiji gde je otvoreno govorio o odnosu sa Kristinom Spalević. Kristina je sve vreme pratila emisiju, pa je poslala voditelju poruku i zamolila ga da pročita. - Nataši svaka čast, a Kristijan da je mene… »
Vesti dana »
Do kraja godine hladno i vetrovito, uz povremene kratkotrajne pljuskove snega
Moj Novi Sad pre 17 minutajoš 18 povezanih
"Tajrik Džons mora da napusti Partizan pre nego što tenzije eskaliraju" FOTO
B92 pre 32 minutajoš 24 povezane
Vučić: Samo jaka vojska garant mira, nastavićemo da ulažemo u bezbednosne snage Srbije
RTS pre 32 minutajoš 8 povezanih