Povezane vesti
Kristina u uživo emisiji oplela po kristijanu nakon pomirenja! Javno otkrila šta mu najviše zamera, a njega oblio hladan…
Kurir 26.09.2025
Kristijan Golubović gostovao je sinoć u jednoj emisiji gde je otvoreno govorio o odnosu sa Kristinom Spalević. Spalevićeva je sve vreme pratila emisiju, pa je poslala voditelju poruku i zamolila ga da pročita. - Nataši svaka čast, a Kristijan da je mene… »
Oblio ga hladan znoj! Kristina Spalević u uživo emisiji oplela po Kristijanu nakon pomirenje: ''Da si mene ovako branio...''
Alo 26.09.2025
Ne bira reči! Kristijan Golubović gostovao je sinoć u jednoj emisiji gde je otvoreno govorio o odnosu sa Kristinom Spalević. Spalevićeva je sve vreme pratila emisiju, pa je poslala voditelju poruku i zamolila ga da pročita. - Nataši svaka čast, a… »
Kristina Spalević poslala brutalnu poruk uKristijanu dok je gostovao u emsiji: Ovim ga je ukanalila skroz
Telegraf 26.09.2025
Kristijan Golubović gostovao je sinoć u jednoj emisiji gde je otvoreno govorio o odnosu sa Kristinom Spalević. Kristina je sve vreme pratila emisiju, pa je poslala voditelju poruku i zamolila ga da pročita. - Nataši svaka čast, a Kristijan da je mene… »
Kristina Spalević se uključila u emisiju uživo i Kristijanu poslala brutalnu poruku - Oblio ga hladan znoj: "Da si mene branio…
Blic 26.09.2025
Kristijan Golubović gostovao je sinoć u jednoj emisiji gde je otvoreno govorio o odnosu sa Kristinom Spalević. Kristina je sve vreme pratila emisiju, pa je poslala voditelju poruku i zamolila ga da pročita. - Nataši svaka čast, a Kristijan da je mene… »
Vesti dana »
Hitno upozorenje za vozače! Sneg napravio kolaps, ovde ga ima najviše: Ovu stvar u autu svi moraju da imaju!
Blic pre 5 minutajoš 2 povezane
Narodna banka Srbije saopštila: Zvanični srednji kurs danas je 117,2157 dinara za evro
Kurir pre 1 satjoš 3 povezane
Zelenski s Erdoganom o nastavku pregovora s Rusijom; Kremlj: Ruski predstavnici neće biti u Turskoj
RTS pre 55 minutajoš 2 povezane
Niš pod vodom! Kiša pretvorila ulice u reke i jezera, a neće stati do subote: Evo kada se očekuje pravi potop (foto/video)
Blic pre 30 minutajoš 1 povezana