Povezane vesti

Izbodena maloletnica (15) u školi u Sarajevu: "Htela je da mi ubije dete"

Izbodena maloletnica (15) u školi u Sarajevu: "Htela je da mi ubije dete"

Mondo 26.09.2025
Maloletna devojčica (15) napadnuta je u sredu 24. septembra ove godine navodno u krugu škole u Sarajevu u Bosni i Hercegovini, piše " Dnevni Avaz". Njen otac je za pomenuti portal potvrdio da se napad dogodio i da je njegovo dete napadnuto nožem. "Školu… »
Devojčica (17) nožem napala mlađu od sebe (15) "Htela je da mi ubije dete"

Devojčica (17) nožem napala mlađu od sebe (15) "Htela je da mi ubije dete"

Alo 26.09.2025
Maloletna devojčica (15) napadnuta je u sredu, 24. septembra, na Drveniji u Sarajevu. Kako je izjavio njen otac, koji je želeo da ostane anoniman, napad se navodno desio u krugu škole., preneo je Avaz. "Školu sam molio da nešto preduzmu, da se šta vidi… »
Devojčica nožem napala drugu u krugu škole: "Htela je da mi ubije dete"

Devojčica nožem napala drugu u krugu škole: "Htela je da mi ubije dete"

Kurir 26.09.2025
Maloletna devojčica (15) napadnuta je u sredu, 24. septembra, na Drveniji u Sarajevu. Kako je izjavio njen otac, koji je želeo da ostane anoniman, napad se navodno desio u krugu škole. "Školu sam molio da nešto preduzmu, da se šta vidi, ali ništa. Mala… »
Devojčica nožem napala drugu u krugu škole u Sarajevu: "Htela je da mi ubije dete"

Devojčica nožem napala drugu u krugu škole u Sarajevu: "Htela je da mi ubije dete"

Telegraf 26.09.2025
Maloletna devojčica(15) napadnuta je u sredu, 24. septembra ove godine, na Drveniji, saznaje portal "Avaza". Kako je za portal "Avaza" izjavio njen otac (op.a. identitet poznat redakciji), koji je želeo ostati anoniman. Napad se navodno desio u krugu… »

Vesti dana »