Povezane vesti
Izbodena maloletnica (15) u školi u Sarajevu: "Htela je da mi ubije dete"
Mondo pre 9 dana
Maloletna devojčica (15) napadnuta je u sredu 24. septembra ove godine navodno u krugu škole u Sarajevu u Bosni i Hercegovini, piše " Dnevni Avaz". Njen otac je za pomenuti portal potvrdio da se napad dogodio i da je njegovo dete napadnuto nožem. "Školu… »
Devojčica (17) nožem napala mlađu od sebe (15) "Htela je da mi ubije dete"
Alo pre 9 dana
Maloletna devojčica (15) napadnuta je u sredu, 24. septembra, na Drveniji u Sarajevu. Kako je izjavio njen otac, koji je želeo da ostane anoniman, napad se navodno desio u krugu škole., preneo je Avaz. "Školu sam molio da nešto preduzmu, da se šta vidi… »
Devojčica nožem napala drugu u krugu škole: "Htela je da mi ubije dete"
Kurir pre 9 dana
Maloletna devojčica (15) napadnuta je u sredu, 24. septembra, na Drveniji u Sarajevu. Kako je izjavio njen otac, koji je želeo da ostane anoniman, napad se navodno desio u krugu škole. "Školu sam molio da nešto preduzmu, da se šta vidi, ali ništa. Mala… »
Devojčica nožem napala drugu u krugu škole u Sarajevu: "Htela je da mi ubije dete"
Telegraf pre 9 dana
Maloletna devojčica(15) napadnuta je u sredu, 24. septembra ove godine, na Drveniji, saznaje portal "Avaza". Kako je za portal "Avaza" izjavio njen otac (op.a. identitet poznat redakciji), koji je želeo ostati anoniman. Napad se navodno desio u krugu… »
Vesti dana »

Studenti u „Utisku nedelje“: Nećemo biti na listi za republičke izbore, na lokalu mogući različiti modeli kao u Mionici i Negotinu
Danas pre 3 satajoš 2 povezane

(Video, foto) masovne demonstracije: Stotine hiljada ljudi širom Evrope na protestima u znak podrške Gazi
Blic pre 4 satijoš 2 povezane

Nađeno telo jednog od trojice hrvatskih planinara u slovenačkim Alpima: Potraga obustavljena do sutra
Danas pre 8 satijoš 1 povezana