Povezane vesti

"Bio je sa sonjom, to je bio početak njihovog kraja" Atina Ferari otkrila nove detalje o aferi s Lukasom i šokirala: Moje…

"Bio je sa sonjom, to je bio početak njihovog kraja" Atina Ferari otkrila nove detalje o aferi s Lukasom i šokirala: Moje…

Kurir pre 11 dana
Atina Ferari već danima tvrdi da je bila u vezi sa Acom Lukasom, dok on to oštrpo demantuje. Aca je rekao da je imao nešto sa Atinom, međutim, da nisu bili u vezi. Starleta je sada rešila da otkrije još detalje o odnosu, a pomenula je u pevačevu bivšu… »
"Bio je sa Sonjom, to je bio početak njihovog kraja" Atina izrešetala Lukasa: "u naletu besa…"

"Bio je sa Sonjom, to je bio početak njihovog kraja" Atina izrešetala Lukasa: "u naletu besa…"

Telegraf pre 11 dana
Pevačica Atina Ferari poslednjih dana nalazi se u centru pažnje zbog afere sa Acom Lukasom, a sada je odlučila da, do detalja, progovori o njihovoj dugogodišnjoj emotivnoj vezi. U intervjuu nam je otkrila nove informacije koje do sada javnost nije znala… »
Atina iznela nove tvrdnje o vezi sa Lukasom! Ispričala šta se dešavalo u njegovom stanu i ko je sve dolazio, priznala da je…

Atina iznela nove tvrdnje o vezi sa Lukasom! Ispričala šta se dešavalo u njegovom stanu i ko je sve dolazio, priznala da je…

Kurir pre 11 dana
Bivša rijaliti učesnica, Atina Ferari, iznela je nove tvrdnje o odnosu sa folkerom Acom Lukasom. Lukas se nedavno oglasio tvrdeći da oni nisu bili nikada u vezi, a ona i dalje tvrdi suprotno, te je sad otkrila da je njihova romansa godina traje. -… »
"Nije mi dao da idem kući": Atina Ferari iznela šok tvrdnje o vezi sa Lukasom, ispričala šta se dešavalo u njegovom stanu…

"Nije mi dao da idem kući": Atina Ferari iznela šok tvrdnje o vezi sa Lukasom, ispričala šta se dešavalo u njegovom stanu…

Blic pre 11 dana
Bivša rijaliti učesnica, Atina Ferari, iznela je nove tvrdnje o odnosu sa folkerom Acom Lukasom. Lukas se za "Blic" oglasio tvrdeći da oni nisu bili nikada u vezi, a ona i dalje tvrdi suprotno te da je njihova romansa godinama trajati. - Godinama je… »
"Dovodila sam drugarice, a onda je on tražio da igramo..." Atina Ferari otkrila šok detalje iz veze sa Lukasom

"Dovodila sam drugarice, a onda je on tražio da igramo..." Atina Ferari otkrila šok detalje iz veze sa Lukasom

Telegraf pre 11 dana
Pevačica Atina Ferari poslednjih dana tema je javnosti zbog dve stvari - šabačkog vašara na kojem je postala glavna zvezda, ali i afere sa Acom Lukasom o kojoj je sada, do detalja progovorila i otkrila nove informacije o njihovoj emotivnoj vezi koja je… »

Vesti dana »