Povezane vesti
"Pljunuo sam joj kola!" Bora kroz suze izneo sav prljav veš nakon razvoda od Milice: Spomenuo Slobu Radanovića, pa se dotakao…
Kurir pre 7 dana
Bora Santana napustio je bio "Elitu" kako bi prisustvovao brakorazvodnoj parnici sa Milicom Kemez. On je sada progovorio o svemu i otkrio kako je izgledalo sve to. Njih dvoje stavili su tačku na odnos pred Božić, čega se Bora sada prisetio. - To mi je… »
Bora se vratio u "Elitu nakon što je trebalo da se razvede od Milice: U suzama otkrio sve detalje: "Prošla je pored mene, nije…
Blic pre 7 dana
Bora Santana napustio je bio "Elitu" kako bi prisustvovao brakorazvodnoj parnici sa Milicom Kemez. Bora i Milica se nisu danas razveli, iako je to trebalo da se desi. Ročište je odloženo za sledeću nedelju iz opravdanih razloga. On je sada progovorio o… »
Bora Santana se vratio u Elitu nakon što je trebalo da se razvede od Milice: Na ivici suza otkrio šok detalje
Telegraf pre 7 dana
Bora Santana napustio je rijaliti "Elitu" kako bi prisustvovao brakorazvodnoj parnici sa Milicom Kemez, ali razvod se danas nije okončao jer je ročište odloženo za sledeću nedelju iz opravdanih razloga. On je sada progovorio o svemu i otkrio kako je… »
Vesti dana »

Uhapšen muškarac zbog eksplozije u Kosovskoj u kojoj je poginula jedna osoba
N1 Info pre 2 satajoš 27 povezanih

Đoković ovo mora da iskoristi: Seča favorita u Šangaju, ovako izgleda Novakov put do titule
Mondo pre 1 satjoš 39 povezanih

Desetine hiljada u Barseloni demonstriraju u znak podrške Palestincima i protiv rata u Gazi
N1 Info pre 32 minutajoš 20 povezanih