Povezane vesti
"Pljunuo sam joj kola!" Bora kroz suze izneo sav prljav veš nakon razvoda od Milice: Spomenuo Slobu Radanovića, pa se dotakao…
Kurir 26.09.2025
Bora Santana napustio je bio "Elitu" kako bi prisustvovao brakorazvodnoj parnici sa Milicom Kemez. On je sada progovorio o svemu i otkrio kako je izgledalo sve to. Njih dvoje stavili su tačku na odnos pred Božić, čega se Bora sada prisetio. - To mi je… »
Bora se vratio u "Elitu nakon što je trebalo da se razvede od Milice: U suzama otkrio sve detalje: "Prošla je pored mene, nije…
Blic 26.09.2025
Bora Santana napustio je bio "Elitu" kako bi prisustvovao brakorazvodnoj parnici sa Milicom Kemez. Bora i Milica se nisu danas razveli, iako je to trebalo da se desi. Ročište je odloženo za sledeću nedelju iz opravdanih razloga. On je sada progovorio o… »
Bora Santana se vratio u Elitu nakon što je trebalo da se razvede od Milice: Na ivici suza otkrio šok detalje
Telegraf 26.09.2025
Bora Santana napustio je rijaliti "Elitu" kako bi prisustvovao brakorazvodnoj parnici sa Milicom Kemez, ali razvod se danas nije okončao jer je ročište odloženo za sledeću nedelju iz opravdanih razloga. On je sada progovorio o svemu i otkrio kako je… »
Vesti dana »
Niški gimnazijalci bojkotuju nastavu u znak podrške Hrki: "Klupe neće biti prazne u pravednoj zemlji"
N1 Info pre 1 satjoš 19 povezanih
Poslanici Skupštine Srbije nastavili raspravu o kandidatima za Savet REM-a
NIN pre 19 minutajoš 18 povezanih
Kojčić o sankcijama NIS-u: Rusi spremni na saradnju, nadam se da će odgovor američkog OFAK biti pozitivan
Nova pre 9 minutajoš 16 povezanih