Povezane vesti
"Iz prijateljstva se rađaju najlepše ljubavi" Stanija Dobrojević ne može više da ćuti o Mini i Asminu
Alo pre 9 dana
Od samog početka rijalitija, Asmin je u veoma prisan odnos ušao sa Minom Vrbaški. Asmin Durdžić, bivši partner Aneli Ahmić, nakon dve godine odlučio je da se useli u Belu kuću i pred milionima gledalaca otkrije svoju stranu priče o odnosu sa Aneli, ali i… »
"U problemu sam!" Stanija strahuje da će je Asmin prevariti sa ovom rijaliti učesnicom, po prvi put otvorila dušu: Svi mi…
Kurir pre 9 dana
Otkako je ušao u "Elitu 9" Asmin Durdžić se ne odvaja od Mine Vrbaški. Naime, njih dvoje provode svaki trenutak zajedno, zbog čega mnogi sumnjaju da među njima postoje simpatije. Iako je Durdžić ušao kao zauzet dečko i nekoliko puta pominjao da je… »
"Svi mi već izjavljuju saučešće" Stanija Dobrojević o Asminu i njegovom odnosu sa Minom: U problemu sam!
Telegraf pre 9 dana
Asmin Durdžić, bivši partner Aneli Ahmić, nakon dve godine ušao je u rijaliti "Elitu" kako bi pred svima ispričao svoju stranu priče o vezi sa njom. Njegova prošla veza sa Stanijom Dobrojević često je bila tema javnosti, a u rijalitiju je Asmin postao… »
"Nemam prostora da ga branim, Svi mi izjavljuju saučešće": Stanija Dobrojević o Asminu Durdžiću i njegovom odnosu sa Minom…
Blic pre 9 dana
Asmin Durdžić, bivši partner Aneli Ahmić, nakon dve godine rešio je da se useli u Belu kuću i da pred svima iznese u javnost svoju stranu priče iz odnosa sa njom. O Durdžićevoj vezi sa Stanijom Dobrojević dugo se priča i piše, a Asmin je po ulasku u… »
Stigla u šimanovce! Stanija Dobrojević u dogovoru sa produkcijom pristala da pred kamerama prizna sve: ''Čeka se subota''
Alo pre 9 dana
Asminu neće biti dobro! Asmin Durdžić je učesnik Elite 9 koji se za sada možda i najviše istakao u Beloj kući, a njegova strana priče vezane za nekadašnji odnos i brak sa Aneli Ahmić izuzetno interesuje milionski auditorijum. Pored braka sa Aneli, sa… »
Vesti dana »

Utisak: Studenti neće biti na listi za republičke izbore, na lokalu mogući različiti modeli kao u Mionici i Negotinu
Novi magazin pre 1 satjoš 2 povezane

(Video, foto) masovne demonstracije: Stotine hiljada ljudi širom Evrope na protestima u znak podrške Gazi
Blic pre 2 satajoš 2 povezane

Nađeno telo jednog od trojice hrvatskih planinara u slovenačkim Alpima: Potraga obustavljena do sutra
Danas pre 6 satijoš 1 povezana

Evakuisani planinari sa Mont Everesta, 350 njih stiglo do obližnjeg grada
Danas pre 2 satajoš 1 povezana

Francuska dobila novu vladu: Već 13 imena bilo u prethodnoj, jedno imenovanje iznenađenje
Danas pre 3 satajoš 1 povezana