Povezane vesti

"Dodao sam koji kilogram, radio sam dosta na tome": Aleksej Pokuševski snažniji počinje novu sezonu u Partizanu

"Dodao sam koji kilogram, radio sam dosta na tome": Aleksej Pokuševski snažniji počinje novu sezonu u Partizanu

Mondo 26.09.2025
Krilni košarkaš Partizana Aleksej Pokuševski (23) spreman je i oporavljen na startu svoje druge sezone u Partizanu. Tokom priprema je povredio zglob i zato nije putovao u Australiju, ali to je ostalo za njim i sada je potpuno na raspolaganju treneru… »
Košarkaši Partizana spremni za početak nove sezone

Košarkaši Partizana spremni za početak nove sezone

Politika 26.09.2025
Ekipa spremna za utakmicu prvog kola protiv Dubaija. Košarkaš Partizana Aleksej Pokuševski izjavio je danas da jedva čeka početak nove sezone i dodao da je mnogo radio tokom pripremnog perioda. „Osećam se dobro, mogu da ispratim igru na poziciji pet, to… »
Pokuševski: Jedva čekam da počne sezona da pobeđujemo i osvajamo trofeje

Pokuševski: Jedva čekam da počne sezona da pobeđujemo i osvajamo trofeje

Sportski žurnal 26.09.2025
Uglavnom igrači u drugoj godini kod Željka Obradovića izgledaju bolje. Košarkaš Partizana Aleksej Pokuševski izjavio je da jedva čeka da počne nova sezona i dodao da je radio mnogo u toku pripemnog perioda. - Osećam se dobro, mogu da ispratim igru na… »
Pokuševski: Mogu da igram na poziciji pet, to mi prija

Pokuševski: Mogu da igram na poziciji pet, to mi prija

Euronews 26.09.2025
Košarkaš Partizana Aleksej Pokuševski izjavio je danas da jedva čeka da počne nova sezona i dodao da je radio mnogo u toku pripemnog perioda. "Osećam se dobro, mogu da ispratim igru na poziciji pet, to mi prija. Radio sam mnogo u toku priprema, jedva… »
"Željko se oseća lagodnije sa mnom, kod njega svi u drugoj sezoni izgledaju bolje"

"Željko se oseća lagodnije sa mnom, kod njega svi u drugoj sezoni izgledaju bolje"

B92 26.09.2025
Košarkaš Partizana Aleksej Pokuševski govorio je o prilagođavaju sistemu Željka Obradovića i narednoj sezoni. Pokuševski se prošlog leta vratio iz NBA lige u Evropu i imao toplo-hladnu sezonu u crno-belom dresu, a očekuje da će svoje druge sezone pod… »

Vesti dana »