Povezane vesti
"Dodao sam koji kilogram, radio sam dosta na tome": Aleksej Pokuševski snažniji počinje novu sezonu u Partizanu
Mondo pre 9 dana
Krilni košarkaš Partizana Aleksej Pokuševski (23) spreman je i oporavljen na startu svoje druge sezone u Partizanu. Tokom priprema je povredio zglob i zato nije putovao u Australiju, ali to je ostalo za njim i sada je potpuno na raspolaganju treneru… »
Košarkaši Partizana spremni za početak nove sezone
Politika pre 9 dana
Ekipa spremna za utakmicu prvog kola protiv Dubaija. Košarkaš Partizana Aleksej Pokuševski izjavio je danas da jedva čeka početak nove sezone i dodao da je mnogo radio tokom pripremnog perioda. „Osećam se dobro, mogu da ispratim igru na poziciji pet, to… »
Pokuševski: Jedva čekam da počne sezona da pobeđujemo i osvajamo trofeje
Sportski žurnal pre 9 dana
Uglavnom igrači u drugoj godini kod Željka Obradovića izgledaju bolje. Košarkaš Partizana Aleksej Pokuševski izjavio je da jedva čeka da počne nova sezona i dodao da je radio mnogo u toku pripemnog perioda. - Osećam se dobro, mogu da ispratim igru na… »
Pokuševski: Mogu da igram na poziciji pet, to mi prija
Euronews pre 9 dana
Košarkaš Partizana Aleksej Pokuševski izjavio je danas da jedva čeka da počne nova sezona i dodao da je radio mnogo u toku pripemnog perioda. "Osećam se dobro, mogu da ispratim igru na poziciji pet, to mi prija. Radio sam mnogo u toku priprema, jedva… »
"Željko se oseća lagodnije sa mnom, kod njega svi u drugoj sezoni izgledaju bolje"
B92 pre 9 dana
Košarkaš Partizana Aleksej Pokuševski govorio je o prilagođavaju sistemu Željka Obradovića i narednoj sezoni. Pokuševski se prošlog leta vratio iz NBA lige u Evropu i imao toplo-hladnu sezonu u crno-belom dresu, a očekuje da će svoje druge sezone pod… »
Vesti dana »

Studenti u „Utisku nedelje“: Nećemo biti na listi za republičke izbore, na lokalu mogući različiti modeli kao u Mionici i Negotinu
Danas pre 1 satjoš 2 povezane

Nađeno telo jednog od trojice hrvatskih planinara u slovenačkim Alpima: Potraga obustavljena do sutra
Danas pre 6 satijoš 1 povezana

Masovni marš podrške Palestini u Amsterdamu: Stotine hiljada u crvenom
Danas pre 4 satijoš 2 povezane

Kraj drame na Mont everestu: Spasioci evakuisali stotine planinara: Satima bili zaglavljeni u snegu, hiopotermija im bila najveći neprijatelj
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

Francuska dobila novu vladu: Lekorni imenovao 18 ministara: Najavio nove mere za jednu grupu građana
Blic pre 5 satijoš 1 povezana