Povezane vesti

Studenti odgovaraju Vučiću: Da nema inostranstva, jeli bismo samo jednom dnevno

Studenti odgovaraju Vučiću: Da nema inostranstva, jeli bismo samo jednom dnevno

N1 Info 26.09.2025
Na izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića, koji je u intervjuu za nemački list Frankfurter algemajne cajtung, između ostalog naveo da studenti u Srbiji moraju da jedu tri puta dnevno, a da to uglavnom plaća inostranstvo, usledila je i reakcija… »
Studenti odgovorili Vučiću: Otkrili koliko bi puta dnevno jeli „da nema inostranstva“

Studenti odgovorili Vučiću: Otkrili koliko bi puta dnevno jeli „da nema inostranstva“

Nova 26.09.2025
Na izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića, koji je u intervjuu za nemački list Frankfurter algemajne cajtung, između ostalog naveo da studenti u Srbiji jedu tri puta dnevno, a da to uglavnom plaća inostranstvo, usledila je i duhovita reakcija… »
FAZ pitao Vučića zašto ne pokaže dokaze da nemačke fondacije plaćaju proteste

FAZ pitao Vučića zašto ne pokaže dokaze da nemačke fondacije plaćaju proteste

Novi magazin 26.09.2025
Da li mu je Putin „saveznik“? Ko to sa Zapada navodno finansira proteste u Srbiji? I kada će izbori? Na ta pitanja je predsednik Srbije Aleksandar Vučić odgovarao za nedeljno izdanje Frankfurter algemajne cajtunga, prenosi Dojče vele. Razgovor… »
FAZ pitao Vučića zašto ne pokaže dokaze "da nemačke fondacije plaćaju proteste"

FAZ pitao Vučića zašto ne pokaže dokaze "da nemačke fondacije plaćaju proteste"

N1 Info 26.09.2025
Da li mu je Putin „saveznik“? Ko to sa Zapada navodno finansira proteste u Srbiji? I kada će izbori? Na ta pitanja je predsednik Srbije Aleksandar Vučić odgovarao za nedeljno izdanje Frankfurter algemajne cajtunga, prenosi Dojče vele. Razgovor… »
Vučić sam tražio intervju u nemačkom listu, pa izneo bizarne optužbe: „Studenti jedu triput dnevno, to plaća inostranstvo“…

Vučić sam tražio intervju u nemačkom listu, pa izneo bizarne optužbe: „Studenti jedu triput dnevno, to plaća inostranstvo“…

Nova 26.09.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić dao je nesvakidašnji intervju za Frankfurter algemajne cajtung u kojem se branio od optužbi na bizaran način. Intervju je sam zahtevao. Razgovor novinara Mihaela Martensa i predsednika Srbije Aleksandra Vučića protekao… »
Vučić: Studenti jedu triput dnevno, to plaća inostranstvo

Pravda 26.09.2025
Razgovor novinara Mihaela Martensa i predsednika Srbije Aleksandra Vučića protekao je u insistiranju prvog i vrludanju drugog. Tako Vučić opet nije dao dokaze da ga navodno ruše zapadne službe ili da se protesti finansiraju iz inostranstva. - Ne… »

Vreme 26.09.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić dao je nesvakidašnji intervju za Frankfurter algemajne cajtung u kojem se branio od optužbi na bizaran način. Intervju je sam zahtevao. Razgovor novinara Mihaela Martensa i predsednika Srbije Aleksandra Vučića protekao… »

Vesti dana »