Povezane vesti

Vučić za Njuzmaks: Tramp ni u jednoj zemlji nije toliko popularan kao u Srbiji

Beta pre 8 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras u Njujorku za američku redakciju televizije Njuzmaks da predsednik SAD Donald Tramp ni u jednoj zemlji nije toliko popularan kao u Srbiji. "Srbija je država u kojoj predsednik Tramp ima veliku… »

Radio sto plus pre 8 dana
“Srbija je država u kojoj predsednik Tramp ima veliku popularnost, ona je na veoma visokom nivou i nema zemlje koja je blizu tome. Ne govorim ovo da bih laskao predsedniku Trampu, mi se naravno ne možemo u potpunosti slagati oko svega što on govori, već… »
Vučić gost američke televizije: Zadovoljan sam nakon sastanka Putina i Trampa! Bliži je kraj rata

Vučić gost američke televizije: Zadovoljan sam nakon sastanka Putina i Trampa! Bliži je kraj rata

Telegraf pre 8 dana
Aleksandar Vučić, predsednik Republike Srbije, gustovao je na američkoj televiziji Njuzmaks. Ovom prilikom govorio je o najvažnijim pitanjima za Srbiju i saradnji sa Sjedinjenim Američkim Državama. - Srbija je država gde predsednik SAD ima jako veliku… »
Vučić na američkoj televiziji: Predsednik o Trampu, ubistvu Kirka, sastanku sa Rubijom

Vučić na američkoj televiziji: Predsednik o Trampu, ubistvu Kirka, sastanku sa Rubijom

Večernje novosti pre 8 dana
PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić gost je američke televizije Njuzmaks, gde govori o najvažnijim pitanjima za Srbiju i međunarodnoj saradnji, prvenstveno sa Sjedinjenim Američkim Državama. Foto: Printksrin - Srbija je država gde predsednik SAD ima jako… »

Vesti dana »