Povezane vesti
Osetkovski zapalio navijače: „Došao u sam u Partizan da pobeđujem Zvezdu i da osvajam trofeje!“
Hot sport 26.09.2025
On će biti veliko pojačanje za crno-bele u reketu Dilan Osetkovski pred debi u Partizanu poručio da je u Beograd došao da pobeđuje, da želi trofeje u Evroligi, Kupu i domaćem prvenstvu, kao i trijumfe u derbijima protiv Crvene zvezde. Amerikanac je za „… »
Osetkovski pred debi u Partizanu:" Hoću da pobeđujem... Zvezdu u derbiju, el, Kup, ne skupljam utešne nagrade"
Telegraf 26.09.2025
Faktor Obradović. Dilan Osetkovski jedan je od trojice košarkaša koji je pojačao Košarkaški klub Partizan. Za Osetkovskog važi da je igrač koji zna kako se osvajaju trofeji pošto je dva puta zaredom bio osvajač FIBA Lige šampiona, dva puta je podizao… »
Vesti dana »
Nestvarna Norveška ponovo raznela Italiju: Haland i družina pokerom ponizili Azure i otišli na Mundijal!
Kurir pre 20 minutajoš 121 povezana
Njujork tajms o Dijani Hrka: Majka, simbol protesta, štrajkuje glađu da osveti sina
Beta pre 8 satijoš 23 povezane
Dijana Hrka prima infuziju u bolnici, ne odustaje od štrajka glađu
BBC News pre 3 satajoš 27 povezanih
„Glasala sam za prodaju NIS, a posle sam čula strašne stvari“: Guvernerka Jorgovanka Tabaković o našem naftnom gigantu
Nova pre 3 satajoš 28 povezanih
Brnabić: Preplatićemo NIS ako treba, ali ga nećemo nacionalizovati
Morava info pre 55 minutajoš 127 povezanih