Povezane vesti

"Darko i Kaća su izgledali jezivo nakon udesa!" Svastika otkrila šta se dešavalo pre nesreće na promociji: Videla sam ga sa…

"Darko i Kaća su izgledali jezivo nakon udesa!" Svastika otkrila šta se dešavalo pre nesreće na promociji: Videla sam ga sa…

Kurir pre 6 dana
Katarina i Darko Lazić su, vraćajući se sa promocije koju je Tijana Matić organizovala, doživeli tešku saobraćajnu nesreću. Interesovanje za porodicu Lazić ne jenjava, a Tijana Matić je u emisiji ''City Hype'' otkrila kako se Katarina i Darko osećaju. -… »
"Prizor je bio jeziv" Svastika Darka Lazića o udesu, evo šta kaže na priče o alkoholu: Videla sam ga sa pićem!

"Prizor je bio jeziv" Svastika Darka Lazića o udesu, evo šta kaže na priče o alkoholu: Videla sam ga sa pićem!

Telegraf pre 5 dana
Pevačica Katarina Lazić i njen suprug Darko Lazić doživeli su tešku saobraćajnu nesreću dok su se vraćali sa promocije koju je organizovala Tijana Matić. Nesreća je izazvala veliku pažnju javnosti, a Tijana je sada otkrila kako se oboje osećaju. - Kaća i… »
Svastika Darka Lazića otkrila šta se dešavalo pre nesreće: "Videla sam ga sa pićem, izgledali su jezivo posle"

Svastika Darka Lazića otkrila šta se dešavalo pre nesreće: "Videla sam ga sa pićem, izgledali su jezivo posle"

Mondo pre 5 dana
Katarina i Darko Lazić su, vraćajući se sa promocije koju je Tijana Matić organizovala, doživeli tešku saobraćajnu nesreću. Interesovanje za porodicu Lazić ne jenjava, a njegova svastika Tijana Matić je u emisiji ''City Hype'' otkrila kako se Katarina i… »

Vesti dana »