Povezane vesti

Sukob u žiriju Pinkovih zvezda! Zorica i Viki se žestoko posvađale pred kamerama: "Ti si moje razočarenje!"

Sukob u žiriju Pinkovih zvezda! Zorica i Viki se žestoko posvađale pred kamerama: "Ti si moje razočarenje!"

Telegraf pre 6 dana
Sukob između Zorice Brunclik i Viki Miljković ne prestaje da intrigira javnost, a poslednja emisija "Pinkovih zvezda" donela je još jednu burnu raspravu. Naime, Viki i Zorica su se tokom emisije javno posvađale. - Nisam ničiji advokat, ja se uvek borim… »
"Zanimalo me samo da li je Darko živ..." Dara Bubamara strepela zbog pevačevog udesa, evo šta je rkela o kolegama i o sinu…

"Zanimalo me samo da li je Darko živ..." Dara Bubamara strepela zbog pevačevog udesa, evo šta je rkela o kolegama i o sinu…

Kurir pre 5 dana
Pevačica Dara Bubamara dala je iskren intervju medijima, osvrćući se na različite teme koje intrigiraju javnost. Na samom početku otkrila je da bira gde nastupa. - Baš dugo nisam nastupala u Beogradu, biram mesta. Ima nekih mesta, klubova gde ne bih… »
"Čula sam da je zorica..." Dara Bubamara više neće da ćuti o žiriju "Pinkovih zvezda"

"Čula sam da je zorica..." Dara Bubamara više neće da ćuti o žiriju "Pinkovih zvezda"

Alo pre 5 dana
Dotakla se i Darka Lazića. Pevačica Dara Bubamara večeras je dala iskren intervju medijima, osvrćući se na različite teme koje dugo intrigiraju javnost. Na samom početku otkrila je da bira gde nastupa. - Baš dugo nisam nastupala u Beogradu, biram mesta… »
"Čula sam da je Zorica rekla da bi izbacila Viki iz Pinkovih zvezda" Dara o kolegama i sinu: Brinuće o meni!

"Čula sam da je Zorica rekla da bi izbacila Viki iz Pinkovih zvezda" Dara o kolegama i sinu: Brinuće o meni!

Telegraf pre 6 dana
Pevačica Dara Bubamara večeras je dala iskren intervju medijima, osvrćući se na različite teme koje dugo intrigiraju javnost. - Baš dugo nisam nastupala u Beogradu, biram mesta. Ima nekih mesta, klubova gde ne bih nikad pevala, jednostavno mi se ne… »
"Gotivim zoricu, čula sam da je rekla da bi izbacila viki iz takmičenja": Dara Bubamara o kolegama, bivšem mužu i sinu koji je…

"Gotivim zoricu, čula sam da je rekla da bi izbacila viki iz takmičenja": Dara Bubamara o kolegama, bivšem mužu i sinu koji je…

Blic pre 6 dana
Poznata pevačica Dara Bubamara pojavila se večeras pred pripadnicima sedme sile u provokativnom, crnom izdanju. Dotakla se mnogih tema koje dugo intrigiraju javnost. - Baš dugo nisam nastupala u Beogradu, biram mesta. Ima nekih mesta, klubova gde ne bih… »

Vesti dana »