Повезане вести
Оливера се породила у малом месту у Србији, у државној здравственој установи за какву је ретко ко чуо: "Лежим, поред мене муж…
Блиц 27.09.2025
"Када сам дошла у порођајну салу, осећај ми је био као да седим са пријатељима на кафи и повремено морам да паузирам разговор због контракције. Просто нисам могла да схватим како је ту толико лепо и мирно" - прича за "Блиц" део… »
Оливера се породила у малом месту у Србији, у државној здравственој установи за какву је ретко ко чуо: "Лежим, поред мене муж…
Блиц 27.09.2025
"Када сам дошла у порођајну салу, осећај ми је био као да седим са пријатељима на кафи и повремено морам да паузирам разговор због контракције. Просто нисам могла да схватим како је ту толико лепо и мирно" - прича за "Блиц" део… »
Вести дана »
Русија наставила нападе током преговора САД и Украјине о мировном плану
BBC News пре 44 минутајош 16 повезаних
Никола Јокић срушио рекорд Мајкла Џордана: Кад је дошао из Сомбора, нико није ово ни помислио
Мондо пре 58 минутајош 18 повезаних
Нови рат земаља које је Трамп "помирио"! Краљевска војска дигла борбене авионе, испаљене ракете, има мртвих, родитељи у паници трче по децу у школу (видео)
Курир пре 9 минутајош 10 повезаних
Временска прогноза за 8. децембар: Ујутру магла, понегде киша росуља, поподне сунчани интервали
Нови магазин пре 23 минутајош 9 повезаних