Povezane vesti

Američka glumica u Srbiju došla iz ljubavi: Suprugu Ivanu rodila sina, vegansku ishranu zamenila ćevapima, a ovo joj je bio…

Američka glumica u Srbiju došla iz ljubavi: Suprugu Ivanu rodila sina, vegansku ishranu zamenila ćevapima, a ovo joj je bio…

Kurir pre 6 dana
Američka glumica i pevačica Ejža Piket Kecman pre pet godina odlučila je da ostavi sve iza sebe i započne novi život – u Srbiji. Upoznala je Ivana, zaljubila se, udala, i ovde rodila sina. Iako su promene bile velike, kaže da ne bi menjala Srbiju za… »
Američka glumica oduševljena Srbijom: Probala naš specijalitet pa zaboravila da je ikada bila vegeterijanka

Američka glumica oduševljena Srbijom: Probala naš specijalitet pa zaboravila da je ikada bila vegeterijanka

Kurir pre 6 dana
Kod nas je našla novi dom i udala se za Srbina sa kojim je dobila sina. Na Jutjubu kanalu „Attic life“ govorila je o svom životu u našoj zemlji. – Jela sam puno ćevapa kada sam došla u Srbiju. Želite li da čujete nešto smešno? Bila sam vegeterijanka kada… »
"Srbija me je zauvek promenila!" Amerikanka došla ovde, pa počela da jede meso: Evo šta joj se najviše sviđa

"Srbija me je zauvek promenila!" Amerikanka došla ovde, pa počela da jede meso: Evo šta joj se najviše sviđa

Telegraf pre 6 dana
Prelepa Ejža je glumica i pevačica iz Amerike koja već pet godina živi u Srbiji. Udala se za Srbina Ivana, ovde rodila sina i otkrila potpuno drugačiji način života. U razgovoru za medije priznala je šta ju je šokiralo na početku, kako izgleda život u… »

Vesti dana »