Povezane vesti

"Utrnula mi je ruka..." Naš influenser (19) imao moždani udar, opisao jezive simptome i kroz šta je prošao

"Utrnula mi je ruka..." Naš influenser (19) imao moždani udar, opisao jezive simptome i kroz šta je prošao

Telegraf pre 7 dana
Srpski influenser Dejan Rančev, koji ima 19 godina nedavno se suočio sa velikim zdravstvenim problemom o čemu je progovorio za medije. Naime, influenser je doživeo moždani udar i zahvalan je što je ostao živ, a sada je otkrio sa kojim se simptomima… »
"Ujutru je počela da me boli glava" Srpski influenser (19) doživeo moždani udar, pa opisao simptome: "Seo sam u kafić, a onda…

"Ujutru je počela da me boli glava" Srpski influenser (19) doživeo moždani udar, pa opisao simptome: "Seo sam u kafić, a onda…

Kurir pre 6 dana
Srpski influenser Dejan Rančev, koji ima 19 godina, doživeo je moždani udar, a za domaće medije je detaljno opisao stanje u kom se našao. Dejan je moždani udar doživeo u avgustu, te je sada opisao simptome koje je imao. - Taj dan je ujutru prvo počela da… »
"Ujutru je počela glava da me boli, onda mi je utrnula ruka": Srpski influenser (19) imao je moždani udar: Opisao simptome…

"Ujutru je počela glava da me boli, onda mi je utrnula ruka": Srpski influenser (19) imao je moždani udar: Opisao simptome…

Blic pre 6 dana
Srpski influenser Dejan Rančev, koji ima 19 godina za domaće medije ispričao je da je imao moždani udar. Dejan je onda opisao simptome koje je imao. - Taj dan je ujutru prvo počela da me boli glava. Da se osećam kao da sam bolestan, ja sam mislio da ću… »

Vesti dana »