Povezane vesti
"Da li mislite da bih se razvela da..." Marija Mikić prvi put o krahu braka i operacijama: Nije život ono što gledamo na…
Kurir pre 5 dana
Marija Mikić je sinoć prvi put stala pred medije nakon razvoda od bivšeg supruga Jovana Pantića i lošeg zdravstvenog stanja. Pevačica je nakon više od tri meseca ponovo zapevala, a mediji su se našli na licu mesta kako bi s njom porazgovarali o ne tako… »
"Da ga vidim sa drugom..." Marija Mikić progovorila o razvodu, evo u kakvim je odnosima sa bivšim suprugom
Alo pre 6 dana
Govoreći o bivšem suprugu Jovanu, sa kojim ima sina i ćerku, Marija naglašava da su i posle razvoda u korektnim odnosima. Pevačica Marija Mikić govorila je o razvodu, ozbiljnim zdravstvenim problemima i hitnoj operaciji glasnih žica. Kako kaže, povratak… »
Marija Mikić spomenula novu devojku bivšeg muža: Pevačica prvi put o odnosu sa Jovanom nakon razvoda
Mondo pre 6 dana
Pevačica Marija Mikić osvrnula se na veoma težak period u životu. Naime, ona je imala tri operacije glasnih žica, a pored zdravstvenih problema, Marija se razvela od svog dugogodišnjeg partnera Jovana Pantića. Pogledajte fotografije Marije Mikić: Ona je… »
"Neka nađe devojku": Marija Mikić prvi put u javnosti nakon razvoda i zdravstvenih problema, progovorila o bivšem, a evo da li…
Blic pre 6 dana
Marija Mikić vratila se nastupima, nakon teškog perioda. Marija je imala zdravstvenih problema, a u istom periodu desio se i njen razvod sa suprugom Jovanom. - Drago mi je da sam se vratila nakon teškog perioda i zdravstveno i u životu. Dobro sam… »
Vesti dana »

Odsečeni putevi, zavejana sela i preko 5.000 ljudi bez struje: Uvedena vanredna situacija u Novoj Varoši
RINA pre 4 minutajoš 138 povezanih

Policija sprečila građane da priđu Železničkoj stanici u Subotici tokom Vučićevog govora
N1 Info pre 59 minutajoš 77 povezanih

Beograđanin koji je plovio ka Gazi čeka na deportaciju iz Izraela
BBC News pre 4 minutajoš 22 povezane

U toku je sednica Skupštine Grada: Ispred zgrade postavljena ograda, a tu su policija i građani
Moj Novi Sad pre 3 satajoš 16 povezanih