Povezane vesti

"Osvanula je na sajtu za odrasle": Bora Santana uništio Milicu Kemez, otkrio ko joj je novi dečko: "Mora da mi vrati pare"

"Osvanula je na sajtu za odrasle": Bora Santana uništio Milicu Kemez, otkrio ko joj je novi dečko: "Mora da mi vrati pare"

Blic pre 4 dana
Bora Santana se još nije zvanično razveo od Milice Kemez, a sada je progovorio o njenom dečku i izneo šokantne detalje iz braka. Naime, tokom emisije ''Pitanja novinara'', Bora Santana je progovorio o svojoj bivšoj. - Boro juče je trebalo da se razvedeš… »
Prvo oglašavanje Milice Kemez nakon što je Bora otkrio da je završila na sajtu za odrasle! Santana uništio bivšu, a evo šta je…

Prvo oglašavanje Milice Kemez nakon što je Bora otkrio da je završila na sajtu za odrasle! Santana uništio bivšu, a evo šta je…

Kurir pre 4 dana
Bivši rijaliti par, Bora Santana i Milica Kemez, ponovo je u centru pažnje javnosti nakon što je Bora u "Eliti" odlučio da javno progovori o njihovom odnosu, iznoseći do sada nepoznate detalje iz njihove veze i razvoda. Njegove izjave šokirale su mnoge… »
Velika ispovest bore santane o Milici Kemez: Hteo je da me bije neki njen iz Hamburga, branila mi je da zovem prijatelje…

Velika ispovest bore santane o Milici Kemez: Hteo je da me bije neki njen iz Hamburga, branila mi je da zovem prijatelje…

Kurir pre 5 dana
Tokom emisije ''Pitanja novinara'' voditelj Darko Tanasijević dao je reč Bori Santani kako bi progovorio o Milici Kemez. - Boro juče je trebalo da se razvedeš od Milice Kemez, zbog čega nije došlo? - upitao je Darko. - Ona je poslala zajedničkog advokata… »
"Samo se odjednom promenila..." Bora Santana iskreno o Milici i njenom novom partneru "Mora da mi vrati pare"

"Samo se odjednom promenila..." Bora Santana iskreno o Milici i njenom novom partneru "Mora da mi vrati pare"

Telegraf pre 5 dana
Bora Santana se još nije zvanično razveo od Milice Kemez međutim njihov odnos i dalje privlači pažnju javnosti. Bora je sada progovorio o njenom dečku i izneo šokantne detalje iz braka. Naime, tokom emisije ''Pitanja novinara'', Bora Santana je… »

Vesti dana »