Povezane vesti
"Osvanula je na sajtu za odrasle": Bora Santana uništio Milicu Kemez, otkrio ko joj je novi dečko: "Mora da mi vrati pare"
Blic 27.09.2025
Bora Santana se još nije zvanično razveo od Milice Kemez, a sada je progovorio o njenom dečku i izneo šokantne detalje iz braka. Naime, tokom emisije ''Pitanja novinara'', Bora Santana je progovorio o svojoj bivšoj. - Boro juče je trebalo da se razvedeš… »
Prvo oglašavanje Milice Kemez nakon što je Bora otkrio da je završila na sajtu za odrasle! Santana uništio bivšu, a evo šta je…
Kurir 27.09.2025
Bivši rijaliti par, Bora Santana i Milica Kemez, ponovo je u centru pažnje javnosti nakon što je Bora u "Eliti" odlučio da javno progovori o njihovom odnosu, iznoseći do sada nepoznate detalje iz njihove veze i razvoda. Njegove izjave šokirale su mnoge… »
Velika ispovest bore santane o Milici Kemez: Hteo je da me bije neki njen iz Hamburga, branila mi je da zovem prijatelje…
Kurir 27.09.2025
Tokom emisije ''Pitanja novinara'' voditelj Darko Tanasijević dao je reč Bori Santani kako bi progovorio o Milici Kemez. - Boro juče je trebalo da se razvedeš od Milice Kemez, zbog čega nije došlo? - upitao je Darko. - Ona je poslala zajedničkog advokata… »
"Samo se odjednom promenila..." Bora Santana iskreno o Milici i njenom novom partneru "Mora da mi vrati pare"
Telegraf 27.09.2025
Bora Santana se još nije zvanično razveo od Milice Kemez međutim njihov odnos i dalje privlači pažnju javnosti. Bora je sada progovorio o njenom dečku i izneo šokantne detalje iz braka. Naime, tokom emisije ''Pitanja novinara'', Bora Santana je… »
Vesti dana »
"Ako je tako bilo u istoriji, zašto da ne bude i sada?": Paunović iz Londona poručio da veruje u Srbiju
Mondo pre 44 minutajoš 30 povezanih
Studenti i građani protestovali ispred „Niš TV“: Ministru prosvete poruka da podnese ostavku
Južne vesti pre 34 minutajoš 36 povezanih
Vučić: Dijana Hrka se vraća na mesto štrajka ali je od presudnog značaja da je primila terapiju
Sputnik pre 45 minutajoš 20 povezanih