Povezane vesti
"Osvanula je na sajtu za odrasle": Bora Santana uništio Milicu Kemez, otkrio ko joj je novi dečko: "Mora da mi vrati pare"
Blic pre 4 dana
Bora Santana se još nije zvanično razveo od Milice Kemez, a sada je progovorio o njenom dečku i izneo šokantne detalje iz braka. Naime, tokom emisije ''Pitanja novinara'', Bora Santana je progovorio o svojoj bivšoj. - Boro juče je trebalo da se razvedeš… »
Prvo oglašavanje Milice Kemez nakon što je Bora otkrio da je završila na sajtu za odrasle! Santana uništio bivšu, a evo šta je…
Kurir pre 4 dana
Bivši rijaliti par, Bora Santana i Milica Kemez, ponovo je u centru pažnje javnosti nakon što je Bora u "Eliti" odlučio da javno progovori o njihovom odnosu, iznoseći do sada nepoznate detalje iz njihove veze i razvoda. Njegove izjave šokirale su mnoge… »
Velika ispovest bore santane o Milici Kemez: Hteo je da me bije neki njen iz Hamburga, branila mi je da zovem prijatelje…
Kurir pre 5 dana
Tokom emisije ''Pitanja novinara'' voditelj Darko Tanasijević dao je reč Bori Santani kako bi progovorio o Milici Kemez. - Boro juče je trebalo da se razvedeš od Milice Kemez, zbog čega nije došlo? - upitao je Darko. - Ona je poslala zajedničkog advokata… »
"Samo se odjednom promenila..." Bora Santana iskreno o Milici i njenom novom partneru "Mora da mi vrati pare"
Telegraf pre 5 dana
Bora Santana se još nije zvanično razveo od Milice Kemez međutim njihov odnos i dalje privlači pažnju javnosti. Bora je sada progovorio o njenom dečku i izneo šokantne detalje iz braka. Naime, tokom emisije ''Pitanja novinara'', Bora Santana je… »
Vesti dana »

Masovne dojave o bombama u školama širom Srbije izazvale evakuacije i policijske provere
Naslovi.ai pre 22 minutajoš 81 povezana

Najmanje dvoje mrtvih u napadu kod sinagoge u Mančesteru – troje teško povređenih, policija ubila počinioca
RTS pre 1 minutjoš 32 povezane

Izrael presreo flotilu koja je pokušala da dopremi pomoć Gazi: Otet student iz Srbije, protesti širom sveta (FOTO, VIDEO)
Danas pre 1 satjoš 41 povezana

RHMZ upozorava na obilne padavine danas i sutra, na planinama se formirao snežni pokrivač
RTS pre 41 minutajoš 59 povezanih

Izrael presreo flotilu ka Gazi, priveden i Beograđanin Ognjen Marković
BBC News pre 31 minutajoš 18 povezanih