Povezane vesti
Kolumbijskom predsedniku oduzeta američka viza: Gustavo Petro optužio SAD za kršenje međunarodnog prava
Euronews pre 6 dana
Kolumbijski predsednik Gustavo Petro optužio je danas Sjedinjene Američke Države za kršenje međunarodnog prava, nakon što su mu oduzele vizu zbog njegovih kritika izraelskih akcija u Gazi. "Više nemam vizu za putovanje u SAD. Nije me briga. Ne treba mi… »
"Tramp je saučesnik genocida u Gazi": Amerika oduzela vizu kolumbijskom predsedniku zbog izjave, on im poručio: "Nije me…
Blic pre 6 dana
Kolumbijski predsednik Gustavo Petro optužio je Sjedinjene Američke Države za kršenje međunarodnog prava, nakon što su mu oduzele vizu zbog njegovih kritika izraelskih akcija u Gazi. - Više nemam vizu za putovanje u SAD. Nije me briga. Ne treba mi… »
Jasan apel gustava petra Izmestiti sedište UN iz Njujorka
Alo pre 6 dana
Kolumbijski predsednik Gustavo Petro pozvao je na premeštanje sedišta UN iz Njujorka. - Sedište Ujedinjenih nacija ne može ostati u Njujorku . napisao je na svojoj X stranici na društvenim mrežama. Ovako je Gustavo Petro komentarisao Vašingtonovo… »
Petro odgovorio Vašingtonu
B92 pre 6 dana
Kolumbijski predsednik Gustavo Petro optužio je danas Sjedinjene Američke Države za kršenje međunarodnog prava, nakon što su mu oduzele vizu zbog njegovih kritika izraelskih akcija u Gazi. "Više nemam vizu za putovanje u SAD. Nije me briga. Ne treba mi… »
Kolumbijski predsednik optužio SAD za kršenje međunarodnog prava
Politika pre 6 dana
„Više nemam vizu za putovanje u SAD. Nije me briga. Ne treba mi viza...”, napisao je Gustavo Petro na platformi Iks. Kolumbijski predsednik Gustavo Petro optužio je danas Sjedinjene Američke Države za kršenje međunarodnog prava, nakon što su mu oduzele… »
Jasan stav kolumbijskog lidera: Izmestiti sedište UN iz NJujorka
Večernje novosti pre 6 dana
KOLUMBIJSKI predsednik Gustavo Petro pozvao je na premeštanje sedišta UN iz Njujorka. Foto: Profimedia - Sedište Ujedinjenih nacija ne može ostati u Njujorku - napisao je na svojoj X stranici na društvenim mrežama. Ovako je Gustavo Petro komentarisao… »
SAD povlače vizu kolumbijskom predsedniku: "Pozivao američke vojnike da ne poštuju naređenja"
Radio 021 pre 6 dana
Američke vlasti će povući vizu kolumbijskom predsedniku Gustavu Petru, saopštio je Stejt department. Navode da je učestvovao u "nesmotrenim i zapaljivim akcijama" tokom propalestinskih demonstracija u Njujorku. "Kolumbijski predsednik je u petak stajao… »
Sad: opozvale vizu kolumbijskom predsedniku Petru zbog izjava tokom Generalne skupštine UN: Evo šta je razbesnelo Vaštington
Blic pre 6 dana
Sjedinjene Američke Države opozvale su vizu kolumbijskom predsedniku Gustavu Petru zbog, kako je navedeno, "nesmotrenih i zapaljivih postupaka" tokom njegovog boravka u Njujorku na marginama Generalne skupštine Ujedinjenih nacija, saopštio je Stejt… »
SAD povlače vizu kolumbijskom predsedniku,na protestima u Njujorku pozivao na oslobođenje Palestine
N1 Info pre 6 dana
Američke vlasti će povući vizu kolumbijskom predsedniku Gustavu Petru, saopštio je u petak uveče Stejt department, navodeći da je učestvovao u "nesmotrenim i 'zapaljivim' akcijama" tokom propalestinskih demonstracija u Njujorku. "Kolumbijski predsednik… »
„Ne slušajte naređenje Trampa“: SAD povlače vizu kolumbijskom predsedniku jer je u Njujorku pozvao na oslobođenje Palestine…
Nova pre 6 dana
Američke vlasti će povući vizu kolumbijskom predsedniku Gustavu Petru, saopštio je u petak uveče Stejt department, navodeći da je učestvovao u "nesmotrenim i 'zapaljivim' akcijama" tokom propalestinskih demonstracija u Njujorku. „Kolumbijski predsednik… »
Kolumbijski predsednik "osuo paljbu" po Trampu; Amerika odmah reagovala
B92 pre 6 dana
Sjedinjene Američke Države (SAD) su objavile da će poništiti vizu kolumbijskom predsedniku Gustavu Petru zbog učešća i obraćanja na propalestinskim demonstracijama u Njujorku, gde je takođe oštro kritikovao predsednika Donalda Trampa. Tokom svog… »
Vesti dana »

Hamas prihvatio Trampov mirovni plan za Gazu, oslobodiće izraelske taoce
Danas pre 3 satajoš 2 povezane

"Ubijena Četiri narkoterorista": Hegset objavio snimak uništenja broda kod Venecuele: "Krenuli su da truju naš narod"
Blic pre 2 satajoš 2 povezane