Povezane vesti

"Zlostavljao me je, jedva sam izvukla živu glavu" Pored teškog života preživela i ovaj pakao: Nesrećnu pevačicu kolega tukao…

"Zlostavljao me je, jedva sam izvukla živu glavu" Pored teškog života preživela i ovaj pakao: Nesrećnu pevačicu kolega tukao…

Kurir pre 4 dana
Snežana Pavlović, bivša takmičarka " Nikad nije kasno", oko koje se nedavno digla prašina kada se pojavio snimak na kom peva, živi u Staroj Pazovi u maloj kućici od ploča i stiropora. Pored svih muka koje je proživela i nedaća u kojima se nalazila… »
Pevačicu kolega jezivo zlostavljao Torturu trpela 8 godina i jedva izvukla živu glavu!

Pevačicu kolega jezivo zlostavljao Torturu trpela 8 godina i jedva izvukla živu glavu!

Alo pre 4 dana
Bivša takmičarka "Nikad nije kasno" zatim je ispričala kako ju je njen najbliži saradnik brutalno tukao, tretirajući je kao roba. Bivša takmičarka "Nikad nije kasno", Snežana Pavlović, oko koje se tek nedavno digla prašina kada se pojavio snimak na kom… »
"Tukao me je 8 godina": Pevačica otkrila da ju je kolega jezivo zlostavljao, jedva izvukla živu glavu

"Tukao me je 8 godina": Pevačica otkrila da ju je kolega jezivo zlostavljao, jedva izvukla živu glavu

Telegraf pre 4 dana
Snežana Pavlović, bivša takmičarka " Nikad nije kasno", oko koje se tek nedavno digla prašina kada se pojavio snimak na kom peva, živi u Staroj Pazovi u maloj kućici od ploča i stiropora. Ona je sada za naš portal otvorila dušu i otkrila da se, nakon… »

Vesti dana »