Повезане вести

"Злостављао ме је, једва сам извукла живу главу" Поред тешког живота преживела и овај пакао: Несрећну певачицу колега тукао…

"Злостављао ме је, једва сам извукла живу главу" Поред тешког живота преживела и овај пакао: Несрећну певачицу колега тукао…

Курир 27.09.2025
Снежана Павловић, бивша такмичарка " Никад није касно", око које се недавно дигла прашина када се појавио снимак на ком пева, живи у Старој Пазови у малој кућици од плоча и стиропора. Поред свих мука које је проживела и недаћа у… »
Певачицу колега језиво злостављао Тортуру трпела 8 година и једва извукла живу главу!

Певачицу колега језиво злостављао Тортуру трпела 8 година и једва извукла живу главу!

Ало 27.09.2025
Бивша такмичарка "Никад није касно" затим је испричала како ју је њен најближи сарадник брутално тукао, третирајући је као роба. Бивша такмичарка "Никад није касно", Снежана Павловић, око које се тек недавно дигла прашина када… »
"Тукао ме је 8 година": Певачица открила да ју је колега језиво злостављао, једва извукла живу главу

"Тукао ме је 8 година": Певачица открила да ју је колега језиво злостављао, једва извукла живу главу

Телеграф 27.09.2025
Снежана Павловић, бивша такмичарка " Никад није касно", око које се тек недавно дигла прашина када се појавио снимак на ком пева, живи у Старој Пазови у малој кућици од плоча и стиропора. Она је сада за наш портал отворила душу и… »

Вести дана »