Povezane vesti
"Zlostavljao me je, jedva sam izvukla živu glavu" Pored teškog života preživela i ovaj pakao: Nesrećnu pevačicu kolega tukao…
Kurir 27.09.2025
Snežana Pavlović, bivša takmičarka " Nikad nije kasno", oko koje se nedavno digla prašina kada se pojavio snimak na kom peva, živi u Staroj Pazovi u maloj kućici od ploča i stiropora. Pored svih muka koje je proživela i nedaća u kojima se nalazila… »
Pevačicu kolega jezivo zlostavljao Torturu trpela 8 godina i jedva izvukla živu glavu!
Alo 27.09.2025
Bivša takmičarka "Nikad nije kasno" zatim je ispričala kako ju je njen najbliži saradnik brutalno tukao, tretirajući je kao roba. Bivša takmičarka "Nikad nije kasno", Snežana Pavlović, oko koje se tek nedavno digla prašina kada se pojavio snimak na kom… »
"Tukao me je 8 godina": Pevačica otkrila da ju je kolega jezivo zlostavljao, jedva izvukla živu glavu
Telegraf 27.09.2025
Snežana Pavlović, bivša takmičarka " Nikad nije kasno", oko koje se tek nedavno digla prašina kada se pojavio snimak na kom peva, živi u Staroj Pazovi u maloj kućici od ploča i stiropora. Ona je sada za naš portal otvorila dušu i otkrila da se, nakon… »
Vesti dana »
(BLOG) "Preci su nam uzor": Posle protesta kod Generalštaba, skupovi povodom Dana primirja u Novom Sadu i Kragujevcu
N1 Info pre 13 minutajoš 30 povezanih
Prve slike sa mesta pada turskog aviona Oglasilo se ministarstvo, ovo su najnoviji detalji (video/foto)
Kurir pre 32 minutajoš 36 povezanih
Gradska čistoća uklanja crvenu liniju koju su studenti iscrtali oko Generalštaba
N1 Info pre 1 satjoš 43 povezane
Vučić: Rusi pregovaraju sa trećom stranom oko NIS-a, vreme nam ističe
RTK pre 58 minutajoš 53 povezane
"Čega se on plaši"? Vlade Đurović razočaran, posebno kritikovao jednog igrača Zvezde nakon Dubaija
Večernje novosti pre 37 minutajoš 86 povezanih