Povezane vesti
„Oni ne odustaju od obojene revolucije, a mi ne odustajemo od… fotošopa“: Šta nije u redu s ovom fotografijom Vučića
Nova pre 6 dana
Fotografija predsednika Srbije Aleksandra Vučića, objaveljna na zvaničnom Instagram nalogu Srpske napredne stranke, po svemu sudeći je "fotošopirana", imajući u vidu da se pored Vučićeve glave pojavio i deo još jedne, na kojoj se vidi delić čela, naočara… »
Vučić: Oni ne odustaju od obojene revolucije, mi ne odustajemo od Srbije – sutra okupljanja u Gornjem Milanovcu, Čačku, Užicu…
Glas Zapadne Srbije pre 6 dana
„Oni ne odustaju od obojene revolucije jer su uložili ogroman novac, a mi ne odustajemo od Srbije jer je volimo najviše na svetu”, poručio je Vučić u objavi. Podsetimo, Vučić je izjavio da je neophodno da se u svetu svi vrate dijalogu i istakao da je za… »
"Uložili su ogroman novac, a mi ne odustajemo od Srbije": Oglasio se Vučić
Telegraf pre 6 dana
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić oglasio se putem zvaničnog instagram naloga. - Oni ne odustaju od obojene revolucije jer su uložili ogroman novac, a mi ne odustajemo od Srbije jer je volimo najviše na svetu - poručio je Vučić u objavi… »
Vesti dana »

Bela kuća se predomislila: Povučena nominacija Marka Brnabića za novog ambasadora SAD u Srbiji
Nova pre 55 minutajoš 22 povezane

Puštena u rad treća deonica od Novog Sada do Subotice: Vojvodina brzom prugom povezana sa Beogradom u minutima, nova investiciona klima
Kurir pre 4 satijoš 61 povezana

Smrzavanje i tokom čitave noći! Oglasio se RHMZ: Noćas oblačno i hladno, uz slabu kišu na planinama sneg nastavlja da pada
Dnevnik pre 45 minutajoš 24 povezane

Ovo je trenutak kad su izraelci upali na flotilu! Zvanični Tel Aviv: Upozoreni su (video)
Alo pre 4 satijoš 26 povezanih

Pregovori ili ultimatumi: Koliko je realno da Trampov mirovni plan za Gazu da neki rezultat?
Euronews pre 1 satjoš 24 povezane