Povezane vesti
„Oni ne odustaju od obojene revolucije, a mi ne odustajemo od… fotošopa“: Šta nije u redu s ovom fotografijom Vučića
Nova 27.09.2025
Fotografija predsednika Srbije Aleksandra Vučića, objaveljna na zvaničnom Instagram nalogu Srpske napredne stranke, po svemu sudeći je "fotošopirana", imajući u vidu da se pored Vučićeve glave pojavio i deo još jedne, na kojoj se vidi delić čela, naočara… »
Vučić: Oni ne odustaju od obojene revolucije, mi ne odustajemo od Srbije – sutra okupljanja u Gornjem Milanovcu, Čačku, Užicu…
Glas Zapadne Srbije 27.09.2025
„Oni ne odustaju od obojene revolucije jer su uložili ogroman novac, a mi ne odustajemo od Srbije jer je volimo najviše na svetu”, poručio je Vučić u objavi. Podsetimo, Vučić je izjavio da je neophodno da se u svetu svi vrate dijalogu i istakao da je za… »
"Uložili su ogroman novac, a mi ne odustajemo od Srbije": Oglasio se Vučić
Telegraf 27.09.2025
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić oglasio se putem zvaničnog instagram naloga. - Oni ne odustaju od obojene revolucije jer su uložili ogroman novac, a mi ne odustajemo od Srbije jer je volimo najviše na svetu - poručio je Vučić u objavi… »
Vesti dana »
Režimsko šibicarenje sa REM-om: Nezavisni, tek izabrani članovi Saveta, podneli ostavke
Vreme pre 16 minutajoš 47 povezanih
Nove cene goriva u Srbiji: Evrodizel poskupeo, benzin ostao isti
Naslovi.ai pre 27 minutajoš 38 povezanih
U subotu blokada autobuske stanice u Novom Sadu: "Studentska, u jednom pravcu"
N1 Info pre 36 minutajoš 25 povezanih
Fiskalni savet: Najvažnije očuvanje stabilnosti, strategija odgovorila tom zadatku
Euronews pre 21 minutajoš 16 povezanih
Magla otežava saobraćaj, dok se očekuje toplo i stabilno vreme do kraja vikenda sa porastom oblačnosti u subotu
Naslovi.ai pre 7 minutajoš 34 povezane