Povezane vesti
„Oni ne odustaju od obojene revolucije, a mi ne odustajemo od… fotošopa“: Šta nije u redu s ovom fotografijom Vučića
Nova 27.09.2025
Fotografija predsednika Srbije Aleksandra Vučića, objaveljna na zvaničnom Instagram nalogu Srpske napredne stranke, po svemu sudeći je "fotošopirana", imajući u vidu da se pored Vučićeve glave pojavio i deo još jedne, na kojoj se vidi delić čela, naočara… »
Vučić: Oni ne odustaju od obojene revolucije, mi ne odustajemo od Srbije – sutra okupljanja u Gornjem Milanovcu, Čačku, Užicu…
Glas Zapadne Srbije 27.09.2025
„Oni ne odustaju od obojene revolucije jer su uložili ogroman novac, a mi ne odustajemo od Srbije jer je volimo najviše na svetu”, poručio je Vučić u objavi. Podsetimo, Vučić je izjavio da je neophodno da se u svetu svi vrate dijalogu i istakao da je za… »
"Uložili su ogroman novac, a mi ne odustajemo od Srbije": Oglasio se Vučić
Telegraf 27.09.2025
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić oglasio se putem zvaničnog instagram naloga. - Oni ne odustaju od obojene revolucije jer su uložili ogroman novac, a mi ne odustajemo od Srbije jer je volimo najviše na svetu - poručio je Vučić u objavi… »
Vesti dana »
U utorak u Novom Sadu moguća slabija kiša, od petka opet "pakleno"
Radio 021 pre 19 minutajoš 47 povezanih
Tramp proglasio Ormuski moreuz teritorijom SAD, Pezeškijan brani sporazum
Naslovi.ai pre 20 minutajoš 23 povezane
Novi okršaj Jokića i Vembanjame: Srbija želi da ponovi pobedu iz Beograda
Mondo pre 2 satajoš 25 povezanih