Povezane vesti

„Oni ne odustaju od obojene revolucije, a mi ne odustajemo od… fotošopa“: Šta nije u redu s ovom fotografijom Vučića

„Oni ne odustaju od obojene revolucije, a mi ne odustajemo od… fotošopa“: Šta nije u redu s ovom fotografijom Vučića

Nova pre 6 dana
Fotografija predsednika Srbije Aleksandra Vučića, objaveljna na zvaničnom Instagram nalogu Srpske napredne stranke, po svemu sudeći je "fotošopirana", imajući u vidu da se pored Vučićeve glave pojavio i deo još jedne, na kojoj se vidi delić čela, naočara… »
Vučić: Oni ne odustaju od obojene revolucije, mi ne odustajemo od Srbije – sutra okupljanja u Gornjem Milanovcu, Čačku, Užicu…

Vučić: Oni ne odustaju od obojene revolucije, mi ne odustajemo od Srbije – sutra okupljanja u Gornjem Milanovcu, Čačku, Užicu…

Glas Zapadne Srbije pre 6 dana
„Oni ne odustaju od obojene revolucije jer su uložili ogroman novac, a mi ne odustajemo od Srbije jer je volimo najviše na svetu”, poručio je Vučić u objavi. Podsetimo, Vučić je izjavio da je neophodno da se u svetu svi vrate dijalogu i istakao da je za… »
"Uložili su ogroman novac, a mi ne odustajemo od Srbije": Oglasio se Vučić

"Uložili su ogroman novac, a mi ne odustajemo od Srbije": Oglasio se Vučić

Telegraf pre 6 dana
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić oglasio se putem zvaničnog instagram naloga. - Oni ne odustaju od obojene revolucije jer su uložili ogroman novac, a mi ne odustajemo od Srbije jer je volimo najviše na svetu - poručio je Vučić u objavi… »

Vesti dana »