Povezane vesti
Šta je Sumud flotila i kolike su šanse da dopremi pomoć Gazi
BBC News pre 4 dana
Međunarodna Sumud flotila je 38 pokušaj da se Gazi dostavi pomoć morskim putem; samo je prva uspela da stigne na odredište. Zašto organizatori ne odustaju od pokušaja da prekinu izraelsku blokadu? „Imali smo jedan napad hemijskim oružjem - srećom… »
NIN pre 4 dana
"Imali smo jedan napad hemijskim oružjem - srećom, promašio je čamac jer sam izvodio cik-cak manevre kada smo čuli dron", kaže Jusef Samour, aktivista na brodu koji prevozi humanitarnu pomoć u Gazu. "Pao je tik ispred čamca i poprskao me u lice, 30… »
Radio 021 pre 4 dana
Međunarodna Sumud flotila je 38 pokušaj da se Gazi dostavi pomoć morskim putem; samo je prva uspela da stigne na odredište. Zašto organizatori ne odustaju od pokušaja da prekinu izraelsku blokadu? Abdel Rahman Ghazal GSF kaže da se na brodovima flotile… »
Danas pre 4 dana
„Imali smo jedan napad hemijskim oružjem – srećom, promašio je čamac jer sam izvodio cik-cak manevre kada smo čuli dron“, kaže Jusef Samour, aktivista na brodu koji prevozi humanitarnu pomoć u Gazu. „Pao je tik ispred čamca i poprskao me u lice, 30… »
Južne vesti pre 4 dana
Abdel Rahman Ghazal GSF kaže da se na brodovima flotile nalaze stotine učesnika, koji nameravaju da dostave humanitarnu pomoć Gazi „Imali smo jedan napad hemijskim oružjem – srećom, promašio je čamac jer sam izvodio cik-cak manevre kada smo čuli dron“… »
Vesti dana »

"Danska, zemlja čuda, ovde je sve: Moguće!" Vučić objavio fotografiju sa saradnicama iz Kopenhagena (foto)
Blic pre 1 satjoš 2 povezane

Narodno pozorište u Beogradu ustaje protiv Pravilnika – 3. oktobra štrajk upozorenja
Danas pre 55 minutajoš 1 povezana