Povezane vesti
Šta je Sumud flotila i kolike su šanse da dopremi pomoć Gazi
Južne vesti pre 25 dana
Abdel Rahman Ghazal GSF kaže da se na brodovima flotile nalaze stotine učesnika, koji nameravaju da dostave humanitarnu pomoć Gazi „Imali smo jedan napad hemijskim oružjem – srećom, promašio je čamac jer sam izvodio cik-cak manevre kada smo čuli dron“… »
NIN pre 25 dana
"Imali smo jedan napad hemijskim oružjem - srećom, promašio je čamac jer sam izvodio cik-cak manevre kada smo čuli dron", kaže Jusef Samour, aktivista na brodu koji prevozi humanitarnu pomoć u Gazu. "Pao je tik ispred čamca i poprskao me u lice, 30… »
Radio 021 pre 25 dana
Međunarodna Sumud flotila je 38 pokušaj da se Gazi dostavi pomoć morskim putem; samo je prva uspela da stigne na odredište. Zašto organizatori ne odustaju od pokušaja da prekinu izraelsku blokadu? Abdel Rahman Ghazal GSF kaže da se na brodovima flotile… »
Danas pre 25 dana
„Imali smo jedan napad hemijskim oružjem – srećom, promašio je čamac jer sam izvodio cik-cak manevre kada smo čuli dron“, kaže Jusef Samour, aktivista na brodu koji prevozi humanitarnu pomoć u Gazu. „Pao je tik ispred čamca i poprskao me u lice, 30… »
Vesti dana »

Poslanici EP zahtevaju pravo građana na mirne proteste, slobodne izbore i otvorenu istragu tragedije u Novom Sadu
Biznis.rs pre 14 minutajoš 29 povezanih

Šta sve znamo o napadaču iz ćacilenda i njegovoj žrtvi: Anđelković 16 godina radio u db, imao registrovano oružje: Pokušao da ubije Milana Bogdanovića "jer ga nerviraju šatori"
Blic pre 34 minutajoš 25 povezanih

Usvojen Zakon "konačno svoj na svome" Građani će napokon moći po najpovoljnijim uslovima da legalizuju nepokretnosti
Kurir pre 39 minutajoš 46 povezanih

Opet pritisci i zastrašivanja prevoznika: Niški studenti pozvali građane da im pomognu oko prevoza do Novog Sada
Danas pre 24 minutajoš 27 povezanih