Povezane vesti

Terza dotakao dno! Varao trudnu verenicu, išao od jedne do druge, a sad tvrdi da ne može bez Mine Vrbaški nakon samo 14 dana…

Terza dotakao dno! Varao trudnu verenicu, išao od jedne do druge, a sad tvrdi da ne može bez Mine Vrbaški nakon samo 14 dana…

Kurir pre 6 dana
Mina Vrbaški i Borislav Terzić Terza progovorili su o svom odnosu. Naime, Mina Vrbaški je otkrila da još uvek ne želi da stupi u emotivni odnos sa Terzom, što je njega razbesnelo. - Mi imamo komunikaciju, ali sam rekla da ne želim da ulazim u vezu. Ja… »
"Od 14. Godine se bavila prostitucijom" Sofija zbog Terze ponizila Minu Vrbaški: "Ne može da mi parira"

"Od 14. Godine se bavila prostitucijom" Sofija zbog Terze ponizila Minu Vrbaški: "Ne može da mi parira"

Alo pre 6 dana
Kako ističe, Terza samo želi da bude tema u rijalitiju, dok je Mina Vrbaški za svojih 27 goina prvi put odbila dečka. Bivša rijaliti učesnica, Sofija Janićijević, žestoko je oplela po Mini Vrbaški i Borislavu Terziću Terzi. Kako ističe, Terza samo želi… »
Bila ljubavnica muškarcu koji je čekao dete, a sad oplela po njegovoj novoj ljubavi: "Bavila se prostitucijom od 14. godine"

Bila ljubavnica muškarcu koji je čekao dete, a sad oplela po njegovoj novoj ljubavi: "Bavila se prostitucijom od 14. godine"

Blic pre 6 dana
Sofija Janićijević, sa kojom je Borislav Terzić Terza prevario trudnu Milicu Veličković u prethodnoj sezoni rijalitija, prokomentarisala je njegov odnos sa Minom Vrbaški za kojoj je odelepio. Sofija Janićijević, bivša učesnica "Elite 8", gostujući u… »
Bila ljubavnica u eliti 8, a sada širi moralne savete! Sofija isponižavala Terzu pa progovorila o Mini: Bavila se…

Bila ljubavnica u eliti 8, a sada širi moralne savete! Sofija isponižavala Terzu pa progovorila o Mini: Bavila se…

Kurir pre 6 dana
Sofija Janićijević, bivša učesnica "Elite 8", gostujući u emisiji "Pitam za druga", žestoko je oplela po Mini Vrbaški i Terzi, kao i po njihovom bliskom odnosu. Kako ističe Sofija Janićijević, Terza želi da bude samo tema u rijalitiju, dok je Mina… »
Terza posle 14 dana ne može bez mine: Vrbaški ga neće za dečka, on besan: "Ja se ponižavam"

Terza posle 14 dana ne može bez mine: Vrbaški ga neće za dečka, on besan: "Ja se ponižavam"

Blic pre 6 dana
Mina Vrbaški i Borislav Terzić Terza progovorili su o svom odnosu. Naime, Mina Vrbaški je otkrila da još uvek ne želi da stupi u emotivni odnos sa Terzom, što je njega razbesnelo. - Mi imamo komunikaciju, ali sam rekla da ne želim da ulazim u vezu. Ja… »

Vesti dana »