Повезане вести
Терза дотакао дно! Варао трудну вереницу, ишао од једне до друге, а сад тврди да не може без Мине Врбашки након само 14 дана…
Курир пре 27 дана
Мина Врбашки и Борислав Терзић Терза проговорили су о свом односу. Наиме, Мина Врбашки је открила да још увек не жели да ступи у емотивни однос са Терзом, што је њега разбеснело. - Ми имамо комуникацију, али сам рекла да не… »
"Од 14. Године се бавила проституцијом" Софија због Терзе понизила Мину Врбашки: "Не може да ми парира"
Ало пре 27 дана
Како истиче, Терза само жели да буде тема у ријалитију, док је Мина Врбашки за својих 27 гоина први пут одбила дечка. Бивша ријалити учесница, Софија Јанићијевић, жестоко је оплела по Мини Врбашки и Бориславу Терзићу Терзи. Како… »
Била љубавница мушкарцу који је чекао дете, а сад оплела по његовој новој љубави: "Бавила се проституцијом од 14. године"
Блиц пре 27 дана
Софија Јанићијевић, са којом је Борислав Терзић Терза преварио трудну Милицу Величковић у претходној сезони ријалитија, прокоментарисала је његов однос са Мином Врбашки за којој је оделепио. Софија Јанићијевић, бивша учесница… »
Била љубавница у елити 8, а сада шири моралне савете! Софија испонижавала Терзу па проговорила о Мини: Бавила се…
Курир пре 27 дана
Софија Јанићијевић, бивша учесница "Елите 8", гостујући у емисији "Питам за друга", жестоко је оплела по Мини Врбашки и Терзи, као и по њиховом блиском односу. Како истиче Софија Јанићијевић, Терза жели да буде само тема у… »
Терза после 14 дана не може без мине: Врбашки га неће за дечка, он бесан: "Ја се понижавам"
Блиц пре 27 дана
Мина Врбашки и Борислав Терзић Терза проговорили су о свом односу. Наиме, Мина Врбашки је открила да још увек не жели да ступи у емотивни однос са Терзом, што је њега разбеснело. - Ми имамо комуникацију, али сам рекла да не… »
Вести дана »
Дора Мар: Пикасова слика продата за 27 милиона евра на аукцији у Паризу: Једини доказ о њеном постојању била је фотографија из 1944. године
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана
ЦНН: Главни изасланик Русије дошао у САД на ‘званичне’ разговоре о односима две земље
Данас пре 5 сатијош 3 повезане
Тешка несрећа на мосту на ади: Сударило се више аутомобила, једно возило потпуно уништено: Полиција на терену, саобраћај обустављен (видео)
Блиц пре 6 сатијош 1 повезана
Временска прогноза за 25. октобар: Облачно и хладније уз могуће падавине
Мондо пре 55 минутајош 3 повезане