Повезане вести
"Са покојним сином сваки дан пијем кафу" Две године од трагичне смрти сина, певач оголио душу
Телеграф 27.09.2025
Хармоникаш Мирко Кодић је пре две године изненада изгубио наследника Александра који је преминуо у сну. Живот после синовљеве смрти је, како каже Мирко, био јако тежак, али успомене на њега не бледе. Из стања у ком се налазио… »
Александар је заспао и није се пробудио, туга за сином Мирка Кодића натерала на једно: У дворишту, испред куће сам засадио дрво…
Хелло 27.09.2025
Мирко Кодић две године после стравичне трагедије отворио душу У октобру навршиће се дуге две године како је прерано угашен живот сина Мирка Кодића. Александар Кодић изненада је преминуо 28. октобра 2023. године оставивиши иза… »
Александар је заспао и није се пробудио, туга за сином Мирка Кодића натерала на једно: У дворишту, испред куће сам засадио дрво…
Хелло 27.09.2025
Мирко Кодић две године после стравичне трагедије отворио душу У октобру навршиће се дуге две године како је прерано угашен живот сина Мирка Кодића. Александар Кодић изненада је преминуо 28. октобра 2023. године оставивиши иза… »
"Цеца је моје дете": Човек који јој је чувао леђа пре Аркана присетио се највећег губитка, па споменуо певачицу
Мондо 27.09.2025
Легендарни хармоникаш Мирко Кодић пре две године остао је без сина Александра. Он је сада за домаће медије открио како се осећа након огромног губитка. "Да није музике и моје хармонике, ја не знам како бих преживео. Прво је Шабан… »
"Сваки дан пијем кафу са сином, много ми недостаје" Болна исповест Мирка Кодића пред двогодишњи помен наследнику Александру
Курир 27.09.2025
Хармоникаш Мирко Кодић је пре две године изненада изгубио наследника Александра који је преминуо у сну. Живот после синовљеве смрти је, како каже Мирко, био јако тежак, али успомене на њега не бледе. Из стања у ком се налазио… »
„Сваки дан пијем кафу са сином, много ми недостаје“: Болна исповест Мирка Кодића пред двогодишњи помен сину Александру
Нова 27.09.2025
Мирко Кодић отворио душу о најболнијој теми, испричао је како се бори са губитком сина Александра, који је преминуо 27. октобра 2023. године. Хармоникаш Мирко Кодић је пре две године изненада изгубио наследника Александра који је… »
(Видео) "са покојним сином сваки дан пијем кафу": Болно признање Мирка Кодића две године након смрти
Блиц 27.09.2025
Хармоникаш Мирко Кодић је пре две године изненада изгубио наследника Александра који је преминуо у сну. Живот после синовљеве смрти је како каже Мирко, био јако тежак, али успомене на њега не бледе. Из стања у ком се налазио… »
Вести дана »
Пензије од данас веће за 12,2 одсто: Прве исплате пре Божића, а ево колико ће износити са овим повећањем
Мондо пре 32 минутајош 9 повезаних
Локални избори у Мионици, Неготину и Сечњу: СНС прогласио победу у сва три места, забележени и инциденти
BBC News пре 38 минутајош 10 повезаних