Povezane vesti

Partizan ti pruži što ne može niko drugi – Marko Jovanović: Ima li šta lepše? Igraš u svojoj zemlji, za klub koji najviše…

Partizan ti pruži što ne može niko drugi – Marko Jovanović: Ima li šta lepše? Igraš u svojoj zemlji, za klub koji najviše…

Dnevnik pre 27 dana
Nekadašnji fudbaler Partizana, sada član stručnog štaba prvog tima Marko Jovanović bio je gost nove epizode emisije „Priče iz svlačionice“. Kao dete Partizana, prošao je mlađe selekcije kluba, a šansu u prvom timu dobio je 2007. godine. – Desilo se sve… »
Jovanović: Partizan ti pruži nešto što ne možeš da doživiš ni u jednom drugom klubu (video)

Jovanović: Partizan ti pruži nešto što ne možeš da doživiš ni u jednom drugom klubu (video)

Sportski žurnal pre 27 dana
Kako možeš da vratiš Partizanu za sve što ti je dao? Tako što ćeš da daš sve od sebe za ovaj grb - navodi Marko. Gost nove epizode emisije „Priče iz svlačionice“ bio je bivši fudbaler Partizana, a danas član stručnog štaba prvog tima Marko Jovanović. Kao… »
"Stanojević nam je rekao: "Idite u kupovinu, obiđite grad, ulazimo u Ligu šampiona", pokojni Radiša Ilić..."

"Stanojević nam je rekao: "Idite u kupovinu, obiđite grad, ulazimo u Ligu šampiona", pokojni Radiša Ilić..."

Telegraf pre 27 dana
Prošlo je petnaest godina od kada je Partizan drugi i poslednji put igrao u grupnoj fazi Lige šampiona. Te sezone 2010/11 u kvalifikacijama su najpre pali Pjunik i HJK Helsinki, a onda je red došao na tada moćni Anderleht. Sa mladim Romeluom Lukakuomu… »
"Ne znam šta bih radio da me pokojni čika trba nije doveo u Partizan" Marko Jovanović se prisetio istorijske utakmice…

"Ne znam šta bih radio da me pokojni čika trba nije doveo u Partizan" Marko Jovanović se prisetio istorijske utakmice…

Kurir pre 27 dana
Marko Jovanović je kao dete Partizana prošao mlađe selekcije kluba, a šansu u prvom timu dobio je 2007. godine. U Humsku je drugi put došao 2016. godine, a u crno-belom dresu je odigrao 95. utakmica. "Desilo se sve nekako iznenada, jer sam tada bio u… »
"Veče pred utakmicu - o tome sada prvi put govorim - nekoliko igrača je igralo karte" VIDEO

"Veče pred utakmicu - o tome sada prvi put govorim - nekoliko igrača je igralo karte" VIDEO

B92 pre 27 dana
Gost nove epizode emisije "Priče iz svlačionice" je bivši fudbaler Partizana, a danas član stručnog štaba prvog tima - Marko Jovanović. Kao dete Partizana, Marko Jovanović je prošao mlađe selekcije kluba, a šansu u prvom timu dobio je 2007. godine… »

Vesti dana »