Povezane vesti
"Mislio da Putin blefira, ubedila sam ga u suprotno" Kamala Haris bez dlake na jeziku o Zelenskom! "Suočila sam ga sa surovom…
Kurir pre 2 dana
Kamala Haris se seća razgovora kao "izuzetno teškog". "Imala sam zadatak da ubedim Volodomira Zelenskog u neizbežni sukob, nešto što on nije želeo da čuje", naglasila je. Navela je da je ukrajinskom predsedniku predstavila američke obaveštajne podatke… »
Kamala Haris: Ubedila sam Zelenskog u neizbežnost sukoba sa Rusijom
RTV pre 2 dana
VAŠINGTON - Bivša potpredsednica SAD Kamala Haris otkrila je u svojim memoarima "107 dana" da je imala iskren razgovor sa ukrajinskim predsednikom Volodimirom Zelenskim na Minhenskoj bezbednosnoj konferenciji u februaru 2022. godine i da ga je upravo ona… »
Kamala Haris: Zelenski je mislio da Putin blefira, ubedila sam ga u neizbežnost sukoba sa Rusijom
NIN pre 2 dana
Bivša potpredsednica SAD Kamala Haris otkrila je u svojim memoarima "107 dana" da je imala iskren razgovor sa ukrajinskim predsednikom Volodimirom Zelenskim na Minhenskoj bezbednosnoj konferenciji u februaru 2022. godine i da ga je upravo ona ubedila u… »
"Zelenski je samo perač prozora, mislio je da Putin blefira": Izjava Kamale Haris šokirala čitavu javnost
Mondo pre 2 dana
Bivša potpredsednica SAD Kamala Haris otkrila je u svojim memoarima "107 dana" da je imala iskren razgovor sa ukrajinskim predsednikom Volodimirom Zelenskim na Minhenskoj bezbednosnoj konferenciji u februaru 2022. godine i da ga je upravo ona ubedila u… »
Kamala Haris: Zelenski kao perač prozora zaglavljen u liftu – mislio da Putin blefira, ubedila sam ga u suprotno
RTS pre 2 dana
Kamala Haris: Ubedila sam Zelenskog u neizbežnost sukoba sa Rusijom
Euronews pre 2 dana
"Ja sam Zelenskog ubedila u neizbežnost sukoba sa Rusijom"
B92 pre 2 dana
Kamala Haris otkrila je u svojim memoarima "107 dana" da je imala iskren razgovor sa ukrajinskim predsednikom Volodimirom Zelenskim na Minhenskoj bezbednosnoj konferenciji u februaru 2022. godine i da ga je upravo ona ubedila u neizbežnost sukoba sa… »
Ona je Zelenskog upozorila na neizbežno Predvidela je da će doći do sukoba sa Rusijom
Alo pre 2 dana
Kamala Haris otkrila u memoarima: Imala sam zadatak da ubedim Zelenskog u neizbežni sukob, to nije želeo čuti
Telegraf pre 2 dana
"Ubedila sam Zelenskog u neizbežnost sukoba sa Rusijom" Kamala Haris: Moj posao je bio da ga suočim sa surovom realnošću
Večernje novosti pre 2 dana
BIVŠA potpredsednica SAD Kamala Haris otkrila je u svojim memoarima "107 dana" da je imala iskren razgovor sa ukrajinskim predsednikom Volodimirom Zelenskim na Minhenskoj bezbednosnoj konferenciji u februaru 2022. godine i da ga je upravo ona ubedila u… »
Vesti dana »

"Ne mogu iz ove kože..." Oglasila se Sita Ahmić nakon ulaska sina u Elitu 9: Anelina sestra ništa nije znala
Telegraf pre 1 satjoš 6 povezanih

„Neraspoređen u vladi, ali raspoređen u kriminalnim strukturama“: Sagovornici Danasa o dolasku Novaka Nedića na protest protiv blokada
Danas pre 2 satajoš 1 povezana

Studenti u blokadi Pravnog fakulteta u Nišu najavili protest povodom 11 meseci od pada nadstrešnice
Blic pre 3 satajoš 2 povezane

Potukla ruskog Golijata: Ko je Maja Sandu, čija je proevropska stranka ostvarila ubedljivu pobedu na izborima u Moldaviji?
Danas pre 7 satijoš 1 povezana