Povezane vesti

"Donalde, pogledaj me": Čitači sa usana otkrili o čemu su pričali Tramp i Melanija u helikopteru: "ne mogu im oprostiti…

"Donalde, pogledaj me": Čitači sa usana otkrili o čemu su pričali Tramp i Melanija u helikopteru: "ne mogu im oprostiti…

Blic pre 6 dana
Video snimak koji je kroz prozor predsedničkog helikoptera zabeležio napetu interakciju između Donalda Trampa, predsednika Sjedinjenih Američkih Država, i njegove supruge Melanije izazvao je lavinu komentara na društvenim mrežama i pokrenuo brojne… »
"Kako možeš to da uradiš? Donalde, pogledaj me": Čitač sa usana otkrio o čemu su pričali Melanija i Tramp (Video)

"Kako možeš to da uradiš? Donalde, pogledaj me": Čitač sa usana otkrio o čemu su pričali Melanija i Tramp (Video)

Mondo pre 6 dana
Video snimak koji je kroz prozor predsedničkog helikoptera zabeležio napetu interakciju između Donalda i Melanije Tramp izazvao je lavinu komentara i pokrenuo globalnu raspravu. Na snimku se vidi kako predsednik upire prstom i energično razgovara sa… »
(VIDEO) Čitač s usana "dešifrovao" buran razgovor Donalda i Melanije Tramp u helikopteru

(VIDEO) Čitač s usana "dešifrovao" buran razgovor Donalda i Melanije Tramp u helikopteru

N1 Info pre 6 dana
Ona odmahuje glavom, on upire prstom ka njoj, videlo se kroz prozore helikoptera koji je tek sleteo na travnjak Bele kuće u Vašingtonu. Mnogi su prizor sa snimka okarakterisali kao svađu američkog predsednika Donalda Trampa i prve dame Melanije, a čitači… »

Vesti dana »